SPOR Ali Koç: Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı oldu - Son Dakika
Güncel

SPOR Ali Koç: Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı oldu

SPOR Ali Koç: Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı oldu"Başkan olarak camia adına Vefa Küçük'e çok teşekkür ediyorum"Vefa Küçük: Ömrüm yettikçe kulübümün yanında yer almaya devam edeceğimMustafa AKIN-Kaan ÜLKER/İSTANBUL,(DHA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Tüm camialara örnek...

09.04.2022 16:52  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Ali Koç: Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı oldu

"Başkan olarak camia adına Vefa Küçük'e çok teşekkür ediyorum"

Vefa Küçük: Ömrüm yettikçe kulübümün yanında yer almaya devam edeceğim

Mustafa AKIN-Kaan ÜLKER/İSTANBUL,(DHA) - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı, günü ve neticesinde de açıklanan seçim sonucunu hep beraber ürettik. Bir kez daha Fenerbahçeli olarak övünmemiz için bir vesile olduğunu düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Olağanüstü seçimli genel kurulda 824 oy alan Uğur Dündar, YDK başkanı seçildi.

Seçimin ardından konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yıllardır tanıdık olmadıkları bir sahneye tanık olduklarını ifade ederek, "Öncelikle yıllardır Yüksek Divan Kurulu'nda böyle çekişmeli bir yarışa şahit olmadık. 3, 4 adaylı bir yarışma görmedik, ben hatırlamıyorum. 4 bin küsur üyeden 3 bin 72'si aidatları ödedi. 1871 rekor oy kullanma açısından. Fenerbahçe camiası en büyük alkışı hak ediyor. Ben emeği geçen 4 aday için çalışan, sandıkta görev alan ve kurula, şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı, günü ve neticesinde de açıklanan seçim sonucunu hep beraber ürettik. Bir kez daha Fenerbahçeli olarak övünmemiz için bir vesile olduğunu düşünüyorum. Vefa Küçük, sizinle ilk doğru dürüst tanışmamız 4 Temmuz 2011 günüydü, neye uğradığımızı şaşırdığımız ortamda camianın büyüğü olarak ilk ve tek gelen sizdiniz. Ondan sonra sizi daha yakından tanıdım. Sizin orada bulunmanızın neler ifade ettiğini o an siz tam anlayamadınız ama geriye döndüğümüzde orada sizi herkesten önce görüp, bize telkinde bulunmanız paha biçilemez olaydı. Zaman içerisinde beraber çalıştık, o süre boyunca da bize yapmış olduğunuz büyüklük, ağabeylik, rehberlik ve görüş ayrılıkları... Ama her zaman dediğiniz uyumlu çalışmayı veya diğer camialarda gösterilen uyumsuz çalışmaları, ne Aziz Yıldırım ne de benim dönemimde yaşatmadınız. Onun için başkan olarak camia adına size çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Uğur Dündar'ın son aday olarak göreve talip olduğunu dile getiren Ali Koç, "Bundan sonraki dönemde 2 yıl boyunca YDK başkanı Uğur Dündar olacaktır. Ben onunla özelde yaptığım konuşmayı paylaşayım. Uğur Bey'in de ifade ettiği birlik, barış ve beraberlik çerçevesinde sözünün eri olarak biliriz, inşallah onlar gerçekleşir" şeklinde konuştu.

VEFA KÜÇÜK: ÖMRÜM YETTİKÇE KULÜBÜMÜN YANINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİM

Vefa Küçük ise yaptığı açıklamada, Uğur Dündar'ı tebrik ederek, "4 sene birlikte uyum içinde çalıştığımız Ali Koç'a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Ben 1 oyla kaybettim küsmedim, kulübümü terk etmedim, hizmetten imtina etmedim. Bugün de Uğur Dündar'ın divan başkanlığında ömrüm yettikçe kulübümün yanında yer almaya devam edeceğim" dedi.

SPOR Ali Koç: Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SPOR Ali Koç: Tüm camialara örnek olacak bir seçim yarışı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement