Ali Koç, Vedat Muriqi için kararını verdi - Son Dakika
Spor

Ali Koç, Vedat Muriqi için kararını verdi

Fenerbahçe'de sezona iyi bir başlangıç yapan ve Tottenham ve Atletico Madrid'in yakından takip ettiği Vedat Muriqi için kararını verdi. Ali Koç oyuncunun en az 2 yıl takımda kalmasını ve daha sonra satılmasını istiyor.

13.09.2019 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile sezona müthiş bir başlangıç yapan Kosova Milli Takımı ile de harikalar yaratan Vedat Muriqi bir anda Avrupa'nın dev kulüplerinin gündemine girdi. İngiliz ve İtalyan kulüpülerinin ilgi duyduğu yazılıp çizilirken İspanyol devi Atletico Madrid'in de Vedat ile ilgilendiği öğrenildi.

BAŞKAN TEKLİFLERE KAPALI

Vedat Muriqi ile ilgili olarak bu gelişmeler yaşanırken tüm bunları yakından takip eden Başkan Ali Koç, Comolli ve yöneticilerle kısa bir durum değerlendirmesi yaptı. Koç, şu an tekliflere kapalı.

Ali Koç, Vedat Muriqi için kararını verdi

2 SENE OYNAYACAK

Başkan Koç'un, "Vedat'ın daha zamanı gelmedi. Şimdi 30 milyon uro da verseler satmam. Onun zamanı gelmedi. En az 2 sene bu kulüpte oynayacak. Sonrasında ise belki değerlendiririz" dediği öğrenildi.

"VEDAT'I SATMAK İÇİN ALMADIK"

Koç'un "Biz Vedat'ı satmak için almadık. Onun Fenerbahçe'de yapacak çok işi var. Şu bilinmeli Vedat zaten çok büyük bir kulüpte oynuyor" dediği de belirtildi.

Ali Koç, Vedat Muriqi için kararını verdi

Son Dakika Spor Ali Koç, Vedat Muriqi için kararını verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Uğurg: Çok büyük bir klupmü :D:D:DD 12 32 Yanıtla
    fenrli: çok büyük bir kulup tabiki dünyada olimpiyatlara en çok sporcu gönderen spor kuluplerinden, 1 senede tüm branşlarda 1000 den fazla kupa ve madalya kazanarak guinese giren ve 1 senede 5 dalda 5 şampiyonluk yaşayan kulup tabiki büyük kuluptur bos yapma 19 4 Hemşinli: Sadece Başkanı bile gaasraydan büyük bir kulüp. 15 7
  • andsmero: FENEV GEÇENSENE 10 MAÇTA ATTIGI GOLU SİMDİ 3 MACTA ATTI SATARMI 20 12 Yanıtla
    MİLLİYETÇİ: Kemik kalmadı başka kapıya 0 0
  • GSLİBABA: Fenev kadar boş takım varmı bu çöpü kim napsın GS fenevi parçalar heheeeee... 7 15 Yanıtla
    aaaa: aaaaa 0 0
  • Omi: Gassaray mi 6alatasaray mi, hangisi dogru yazilis.. 12 7 Yanıtla
    Aciz fener taraftarı: Siz hala oradamisiniz biraz daha eskiye gidersen 7 kişiyle 7 0 yenildiğini göreceksin aciz spor camiası uyeleri 6 9 Opa: Omi ne dedemin çok selamı var,o bilir dedi 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement