Alsancak Esnafından Tartan'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Alsancak Esnafından Tartan'a Teşekkür

Alsancak Esnafından Tartan\'a Teşekkür

Konak’ta bulunan içkili lokanta ve gece kulüpleri, çalışma saatlerinin bir saat uzatılması nedeniyle Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür etti.

14.03.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak'ta bulunan içkili lokanta ve gece kulüpleri, çalışma saatlerinin bir saat uzatılması nedeniyle Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür etti.

Tartan'ı Konak Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini dile getiren mekan sahipleri, "Sizi başkan olarak görmeye devem etmek istiyoruz. Başkanımız sizsiniz. Siz bizim hep yanımızda oldunuz, biz de sizin yanınızdayız" dediler.

ŞİKAYET DEĞİL, HİZMET ETTİK

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise beş yıl boyunca 24 saat sokakta olduklarını belirterek yetki sıkıntısına rağmen hizmeti aralıksız sürdürdüklerini vurguladı. Tartan, "Kordon gibi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi gibi noktalar Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı, ama biz yine de gece gündüz hizmetimizi sürdürdük. Yetki bizde değil demeden iş yaptık. Çünkü 500 bin nüfusu olan bir ilçe olarak her gün 1,5 milyon insanı ağırlıyoruz. Çünkü biz şikayet etmek için değil, hizmet etmek için çalışıyoruz" dedi.

SİYASİ AYRIM GÖZETMEDİK

2009'dan beri hiçbir siyasi ayrım yapmadan esnafın yanında olduğunu belirten Dr. Hakan Tartan, "Siyaseten ayrım yapsak her sokağa bir adam koyardım, olur biterdi. Ama biz 7'den 70'e herkesi, bütün esnafımızı kucakladık, kucaklamaya devam edeceğiz. Bugün hem İzmir'de ve hem de bütün Türkiye'de insanlar Kordon'dan, Alsancak'tan söz ediyorsa bunda en büyük pay sizlerindir. At eti, eşek eti, sahte içki asla görülmedi Konak'ta. Çünkü sizler çirkine, kötüye tevessül etmediniz. Teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Buluşmada esnaf temsilcileri, Konak Belediye Başkanı ve DSP Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür plaketi verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alsancak Esnafından Tartan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement