Altay'da Maksut Tamam - Son Dakika
Güncel

Altay'da Maksut Tamam

Altay\'da Maksut Tamam

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Altay, bir süredir temasta olduğu Atiker Konyasporlu orta saha oyuncusu Maksut Taşkıran ile prensipte anlaştı.

05.07.2017 14:03

SPOR Toto 2'nci Lig ekiplerinden Altay, bir süredir temasta olduğu Atiker Konyasporlu orta saha oyuncusu Maksut Taşkıran ile prensipte anlaştı.

Geçen sezon Konya Anadolu Selçukspor'da kiralık forma giyen 22 yaşındaki Maksut, Altay yönetiminin şartlarını kabul etti. Altay'ın, bonservis sorununu çözmek için Konya ekibiyle temaslarını sürdürdüğü öğrenildi. Maksut'u kiralık almaya sıcak bakmayan Altay'ın önümüzdeki günlerde genç oyuncuya resmi sözleşme imzalatması bekleniyor.

Altay, Ankaragücü'nden ön libero Harun Aydın'la ise maddi konularda anlaşamadı. Harun'un transferinin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu ifade edildi.

Öte yandan siyah beyazlılarda savunma oyuncuları Hayrullah Çelik ve Necdet Kaba, dünya evine girerek sonsuz mutluluğa imza attı. Yönetimin iç transferde sözleşme yenilediği iki isimden sağ bek Necdet Memleketi Trabzon'da nişanlısı Özlem Hanım ile hayatını birleştirdi. Necdet'i takım arkadaşı Murat Türkkan ve siyah beyazlı ekipten ayrılan Erhan Kurt yalnız bırakmadı. Stoper Hayrullah ise memleketi Bulgaristan'ın Kırcaali kentinde Nişanlısı Ebru Hanım ile nikah masasına oturdu. İki futbolcunun balayı sonrası 10 Temmuz Pazartesi günü Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde başlayacak yeni sezonun ilk antrenmanına katılacakları öğrenildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'da Maksut Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement