Altın Filmi - Son Dakika
Sinema

Altın Filmi

Altın Filmi

Altın filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Altın filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

19.01.2017 16:54

Gerçek olaylardan esinlenilen ALTIN, bir adamın Amerikan rüyasının destansı hikayesi ve hayallerinin parçalanmasını önlemek için herşeyi yaptığını anlatıyor.

Oscar ödüllü oyuncu Matthew McConaughey, babası gibi dağlara çıkıp servetini topraktan arayan madencilik işinde tecrübeli Kenny Wells’i canlandırıyor. Ancak madencilik işi büyük zenginler yarattığı gibi büyük hayal kırıklıkları da yaratabiliyor fakat bu yoldan Kenny’i sadece ölüm ayırabilir. Kenny, Amerika'nın girişimci ruhunu, belki de en iyi bölümümüzü, tüm engellerin üstesinden gelinebilir sarsılmaz bir inancını temsil ediyor. Eğer sadece bir 13.round varsa, Wells her mücadeleyi kazanacaktır.

Yönetmen: Stephen Gaghan

Senaryo: Patrick Massett, John Zinman

Oyuncular: Bryce Dallas Howard, Matthew McConaughey, Toby Kebbell, Edgar Ramírez, Rachael Taylor, Corey Stoll, Bruce Greenwood, Stacy Keach, Michael Landes, Craig T. Nelson, Bill Camp , Timothy Simons , Lora Martinez-Cunningham, Macon Blair , Joshua Harto, Dylan Kenin, Adam LeFevre, Matthew Page, William Sterchi, Kristen Rakes , Jackamoe Buzzell, Frank Wood, Danny Winn, Stafford Douglas , Jacob Browne, Sahajak Boonthanakit , Marybeth Massett, Richard Beal, Ben Whitehair, Patrick Duggan, Jessica Cummings

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: Gold

Yapımcı Firma: Black Bear Pictures

Yapım Yılı: 2016

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 121 dk.

Vizyon Tarihi: 03.02.2016

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Altın Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement