Altın Madalya Canavarı Serap Özçelik - Son Dakika
Güncel

Altın Madalya Canavarı Serap Özçelik

Altın Madalya Canavarı Serap Özçelik

Uğur DEMİRKIRDI, Bakü-DHA Kadınlar 50 kiloda Cyrstal Hall'de düzenlenen final müsabakasında rakibi Avusturyalı Bettina Plank'ı 1-0 yenen Serap Özçelik, Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandırdı.

13.06.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur DEMİRKIRDI, Bakü-DHA

Kadınlar 50 kiloda Cyrstal Hall'de düzenlenen final müsabakasında rakibi Avusturyalı Bettina Plank'ı 1-0 yenen Serap Özçelik, Türkiye'ye ilk altın madalyayı kazandırdı.

Kariyeri boyunca toplamadık Altın, Gümüş, bronz madalya bırakmayan 27 yaşındaki milli karateci Serap Özçelik, DHA'ya yaptığı açıklamalarda çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

İSTANBUL'DAKİ KAYBI BURADA TELAFİ ETTİM"

"Allah'a çok şükür, çok mutluyum. İstanbul'daki Avrupa Şampiyonası'nda kendimi kastım, evsahibi olunca beklenti de çoğalmıştı. Burada daha rahattım ve Bakü'de bunu telafi ettiğimi düşünüyorum. Ilk Avrupa oyunlarıydı, önemliydi benim için çünkü ilkler hiç bir zaman unutulmuyor. Tekrar kürsüde olmaktan, hayalimi gerçekleştirmekten dolayı çok mutluyum"

HER ZAMAN KENDINIZI YENİLEMENİZ, ÇITAYI YUKARIDA TUTMANIZ LAZIM"

Dünya Şampiyonası, Avrupa şampiyonası ve Akdeniz Oyunları'nda altın madalya sahibi Serap Özçelik, Bakü'deki Avrupa Oyunları'nda da kürsüye çıktı. Avrupa Şampiyonası'nda 4 sene üst üste final oynama başarısı da bulunan Serap Özçelik, "bir kere 3. oldum. Alışkanlık oldu sanırım ama her sene kendinizi yenilemeniz lazım, önümüzdeki senelere de hedef koyup başarıya ulaşmak lazım, bu durum doyumsuz bir durum aslında, her seferinde 1. olmak istiyorsunuz. " şeklinde konuştu.

KEŞKE KARATE DE OLIMPIYATLARDA OLSAYDI

Serap Özçelik; "Karatenin olimpiyatlarda olmasını ve İstiklal Marşı'mızı orada okutturmak isterdim, bayrağımızı göndere çektirmek isterdim" diyerek bunun biraz da olsa burukluğunu yaşadığını ancak ulaştığı başarılar nedeniyle de çok üzülmediğini de söyleyerek sözlerini tamamladı."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altın Madalya Canavarı Serap Özçelik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement