Altındağlı Kadınlar İngilizce Öğreniyor - Son Dakika
Yerel

Altındağlı Kadınlar İngilizce Öğreniyor

Altındağlı Kadınlar İngilizce Öğreniyor

Sakarya ve Altınpark Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde İngilizce 1.dönem kurslarını tamamlayan yaklaşık 50 Altındağlı kadın sertifikalarını aldı.

24.01.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya ve Altınpark Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde İngilizce 1. dönem kurslarını tamamlayan yaklaşık 50 Altındağlı kadın sertifikalarını aldı.

Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Seminer Salonu'ndaki programa Altındağ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, Altındağ İlçe Halk Eğitim Müdürü Ahmet Pehlivan, TÖMER Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan Bayram Özdemir ve TÖMER'de Türkçe öğrenen çok sayıda yabancı öğrenci de katıldı.

Sertifika töreninde İngilizce bir konuşma gerçekleştiren Kezban Önsoy, sunduğu eğitim imkanları için Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye teşekkür etti. Kezban hanımın başarılı İngilizcesi de dinleyicilerden büyük alkış aldı.

TÖMER'de Türkçe öğrenimine devam eden İranlı Mitra Khorsidi de Türkçe yaptığı konuşmada Türk örf ve adetlerini çok sevdiğini, edindiği Türk arkadaşlar ile keyifli vakit geçirdiğini belirterek bu ortamı sağlayan Altındağ Belediyesi'ne teşekkür etti.

Türk kültürünü ve Türkçe'yi öğrenmek için Ankara'da bulunan yabancı öğrencilere başkentin kültürel değerlerinin tanıtımının da yapıldığı törenin ardından yabancı konuklar Ulucanlar Cezaevi Müzesi'ni gezdiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağlı Kadınlar İngilizce Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement