Altınordu'nun Genç Kalecisi Berke Özer'e Chelsea Talip Oldu - Son Dakika
Spor

Altınordu'nun Genç Kalecisi Berke Özer'e Chelsea Talip Oldu

Altınordu'nun genç file bekçisi Berke Özer'e İngiliz devi Manchester City'den sonra Chelsea de talip oldu.

18.11.2017 13:06  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınordu'da gösterdiği performansla büyük kulüplerin dikkatini çeken genç kaleci Berke Özer bu sefer de Chelsea'nin radarına girdi.

Geleceğin yıldız adayı hakkında bilgiler alan Chelsea'li yetkililer transferde somut adımlar atmak için İzmir'e geliyor.

MANCHESTER CITY'DEN SONRA CHELSEA DE DEVREDE

İngiltere Premier Lig'in güçlü takımlarından Chelsea, Berke Özer için Altınordu'nun kapısını çalmaya hazırlanıyor. İsmi sık sık Manchester City ile anılan Berke için Chelsea'nin de devrede olduğu, oyuncu hakkında bilgiler aldığı belirtildi.

Altınordu'nun Genç Kalecisi Berke Özer'e Chelsea Talip Oldu
ANTRENMANINI VE MAÇINI İZLEYECEKLER

Editörümüz Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Chelsea'li yetkililerin; Berke'nin antrenman performansını değerlendireceği, bunun yanı sıra 1 Aralık'ta oynanacak olan Altınordu - Gazişehir Gaziantep maçını izleyecekleri öğrenildi.

Ayrıca Chelsea'li idareciler Beşiktaş- Galatasaray derbisini takip edecek.

"HOBİ OLARAK DEĞİL, MESLEK OLARAK YAPIYORUZ BU İŞİ"

Fatih Terim döneminde A Milli Takım'da da görev alan 17 yaşındaki kaleci Berke Özer, gelecek planları hakkında Fanatik gazetesine verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Gelecek vadeden 60 oyuncu arasında görüldüm... Sevindim mutlu oldum ama her zaman bunun bilincindeyim hiçbir zaman yeterli değil. Manchester City'de olmayı çok çok isterim. Hiç fark etmez İngiltere'si, İspanya'sı... Sabırsızlıkla bekliyorum. Benim için ne kadar erken olursa o kadar iyi, ben hazırım yani. Bizim 24 saatimizin 24'ü de futbolla geçiyor. Hobi olarak değil meslek olarak yapıyoruz bu işi. Her şeyin bir sisteme dayandığı, bir takvimle ve planlı programlı olduğu bir yer burası."
(Ajansspor)

Altınordu\'nun Genç Kalecisi Berke Özer\'e Chelsea Talip Oldu

Son Dakika Spor Altınordu'nun Genç Kalecisi Berke Özer'e Chelsea Talip Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement