AMASYA'DA KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

AMASYA'DA KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

AMASYA'da meydana gelen kazada yaşamlarını kaybeden Fuat Kavcı (32) ile babası Hikmet Kavcı'nın (68) cenazeleri Kocaeli'nin Darıca ilçesinde toprağa verildi.

18.01.2023 16:22  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA'da meydana gelen kazada yaşamlarını kaybeden Fuat Kavcı (32) ile babası Hikmet Kavcı'nın (68) cenazeleri Kocaeli'nin Darıca ilçesinde toprağa verildi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinden Erzurum'da bulunan bir yakınlarının cenazesine katılmak için yola çıkan Kavcı ailesinin bulunduğu cip dün Amasya'nın Taşova ilçesinde şarampole yuvarlandı. Kazada, sürücü Fuat Kavcı ve araçta bulunan babası Hikmet Kavcı ve Esen Sekmen (68) hayatlarını kaybederken, Nezaket Kavcı ise yaralandı. Esen Sekmen'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Erzurum'a götürülürken, Hikmet Kavcı ve oğlu Fuat Kavcı'nın cenazeleri ise Kocaeli'nin Darıca ilçesine getirildi. Bugün, Darıca Osmangazi Mahallesi Şentepe Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Fuat Kavcı ve Hikmet Kavcı'nın cenazeleri Gebze Balçık Mezarlığında toprağa verildi.

AMASYA\'DA KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AMASYA'DA KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BABA VE OĞLU TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zafer bütün: ALLAH gani gani rahmet eylesin kabirleri nur olsun geride kalan acılı kardeş ve evlatlara tüm akrabalara ERZURUM Konakyeri mahalle halkına ALLAH sabırlar versin hepimizin başı sağ olsun 1 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement