Amasya // Ekg // Geçici Görevle Gitti Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Amasya // Ekg // Geçici Görevle Gitti Şehit Oldu

Amasya // Ekg // Geçici Görevle Gitti Şehit Oldu

Şemdinli'deki Saldırı

28.04.2010 19:55

Şemdinli'deki saldırı

HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde dün akşam terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen 33 yaşındaki Uzman Çavuş Erkan Ayaz'ın baba ocağı Amasya'nın Suluova İlçesi'ndeki evine ateş düştü. Şehit Uzman Çavuş Ayaz'ın Malatya'da görev yaptığı ve geçici görevle geçen hafta Şemdinli'ye gittiği belirtildi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde dün akşam terör örgütü tarafından açılan ateş sonucu şehit düşen 12 yıllık Uzman Çavuş Erkan Ayaz'ın baba ocağı olan Amasya'nın Suluova İlçesi'nde ki evleri yasa büründü. Evli ve 4 yaşında Beren adında bir kızı olan Ayaz'ın Malatya'da görev yaptığı ve geçici görevle Hakkari'nin Şemdinli İlçesine gittiği belirtildi.

İKİ HAFTA ÖNCE KARDEŞİNİN DÜĞÜNÜNE KATILDI

2 hafta önce erkek kardeşi Emre Ayaz'ın düğününe katılmak için memleketine gelen Ayaz, dönerken de babası Enver Ayaz ve annesi Rahime Ayaz'ı yanına alıp Malatya'daki evine götürdü. Haberin duyulmasının üzerine şehit uzman çavuşun baba ocağına komşuları ve yakınları akın etti. Gözyaşlarına boğulan şehidin kızkardeşi Emel Ayaz ile halası Fatma Pehlivan'ı komşuları teselli etmeye çalıştı.

YARIN TOPRAĞA VERİLDİ

Şehidin cenazesinin bu akşam uçakla Amasya Merzifon Havaalanı'na oradan da memleketine götürüleceği ve yarın toprağa verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya // Ekg // Geçici Görevle Gitti Şehit Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement