Amazon Tarihinin En İyi Satışını Gerçekleştirdi! - Son Dakika
Teknoloji

Amazon Tarihinin En İyi Satışını Gerçekleştirdi!

Amazon Tarihinin En İyi Satışını Gerçekleştirdi!

Yılbaşı öncesi birçok firma fiyat indirimleriyle kullanıcılarını kendi markalarını almaya yönlendirdi. Dünyaca ünlü online satış yapan firmalardan biri olan Amazon’da yılbaşı satışlarında tarihi rekor yapan ...

31.12.2012 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yılbaşı öncesi birçok firma fiyat indirimleriyle kullanıcılarını kendi markalarını almaya yönlendirdi. Dünyaca ünlü online satış yapan firmalardan biri olan Amazon'da yılbaşı satışlarında tarihi rekor yapan firmalar arasında yer alıyor.

Amazon'un verdiği bilgiye göre yılbaşı öncesi satışlarında gün içerisindeki yoğun zamanlarda saniyede 306 satış yaparak büyük bir rekora imza attı. Geçtiğimiz hafta yaptığı indirimlerle gündeme gelen firma Cyber Monday adını verdiği Siber Pazartesi satışlarında gerçekleştirdiği bu rekor ile günde 26.5 milyon ürün sattı. Amazonun verdiği bilgiye göre firmanın en çok sattığı ürünler arasında kendi ürettiği Kindle Fire HD tableti yer alıyor. Tablet fiyatında indirime giden firmanın yılbaşı ertesi fiyatları yükseltmesi bekleniyor. Tabletin dışında Amazon sitesinden kullanıcılar en çok film, TV şovları, dergi, kitap, uygulama ve oyun almış durumda.

& ;

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Amazon Tarihinin En İyi Satışını Gerçekleştirdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement