Ana Parti İlk MKYK Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Ana Parti İlk MKYK Toplantısını Gerçekleştirdi

Ana Parti İlk MKYK Toplantısını Gerçekleştirdi

Ana Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ilk toplantısını Ankara'da Neva Palas otelinde yaptı.

04.01.2015 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ana Parti Genel Başkanı T.Ahmet Özal başkanlığında toplanan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra İl ve İlçe başkanları da toplantıda hazır bulundu.

Ana Parti Genel Başkanı Ahmet Özal yaptığı açılış konuşmasında Türkiye'deki ekonomik durumdan, tarım ve hayvancılığa, vergi sisteminden, çözüm sürecine varıncaya kadar birçok konuya değindi.

GAP Devam Etseydi Doğu Batıdan Göç Alırdı

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın yarım kalan projelerinden birisinin de GAP olduğunu kaydeden Özal,"Eğer GAP devam ettirilseydi bugün Doğu ve Güneydoğu batıdan göç alan bölgeler haline gelirdi" dedi.

"Fakir Fukarayı Kimse Düşünmüyor"

Bugün yaşanan olaylardan dolayı Ana Parti'yi kurduklarını anlatan Özal, "Türkiye'nin gerek ekonomik problemi gereksede Kürt açılımı diye bahsedilen konunun tıkanmakta olduğunu gördüğüm için Türkiye'nin en büyük meselesini rahmetli babamın izinde mevcut sorunları çözmek için Ana Partiyi'kurduk. Allah'ın izniyle başaracağız. Fakir fukarayı kimse düşünmüyor"

"Bu Ülke Hepimize Yeter"

Artık analar ağlamazsın insanlar ölmesin bu ülkemiz hepimize yeter insanca yaşamak varken bu kadar gözyaşı hüzün ölümler hepimizi derinden üzmektedir. İşsizlik başını almış gidiyor yoksulluk had safhada esnaf memur işçi çiftçi perişan arayış içerisine girmiş Allah'ın izni ile biz iktidara gelirsek babamın yolunda gideceğim.Tüm güzellikleri halkımıza sunacağız el birliği ile çözülecek bütün sorunları bizler lafla değil icraatlarla çözeceğiz.

"Diyarbakırlılar Rahmetli Babama Olan Sevgilerini Anlatmakla Bitiremedi"

Sorunları, gittim Güneydoğu'ya Diyarbakır'da o güzel insanların sıcaklığını sevgi gösterilerini gördüm.Rahmetli babama olan sevgilerini anlatmakla bitiremediler çok duygulandım tek dedikleri huzur istiyoruz,işsizlik başını almış gidiyor. Allah'ın izniyle tüm illerimizi gezeceğiz ve illere göre reçeteler çıkaracağız. İnsanlar kendi sorunlarını ve sorun önceliklerini belirleyecek ve hangisinin öncellikle çözülmesine kendileri karar verecek"

Fikri Yöntürk: Bu kayıp Yıllar Ancak Bir Özal Telafi Edebilir

Ahmet Özal, toplantıya katılan merkez karar ve yönetim kurulu üyeleri ile il ve ilçe başkanlarından bölgelerindeki insanları dinlemesini hem mevcut sorunlar hemde çözümleri için rapor istedi. Toplantı da söz alan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Diyarbakır İl Başkanı Fikri Yontürk, kısa bir süre önce davetini kırmayıp Diyarbakır'a gelen Genel Başkanı Ahmet Özal'a teşekkür etti. Yontürk yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Diyarbakır'a huzurun Merhum Turgut Özal ile geldiğini, sadece o ilde değil Doğu ve Güneydoğu'daki tüm vatandaşlar farkındadır. Türkiye'de de Rahmetli Özal ile kavganın yerini huzur, yokluğun yerini bereket anmıştı. Ancak bu büyük insanın zamansız kaybı ile her şeyin yarım kaldığını bu kayıp yılların ancak yeniden bir Özal ile telafi edilebileceği gösterdi"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ana Parti İlk MKYK Toplantısını Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement