Erdoğan Dünyaca Ünlü İçecek Markasının Isparta'daki Tesislerini Açtı - Son Dakika
Ekonomi

Erdoğan Dünyaca Ünlü İçecek Markasının Isparta'daki Tesislerini Açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyaca ünlü içecek markası Coca-Cola'nın 110 milyonluk yatırımla Isparta'da hayata geçirdiği, 300 kişilik istihdama sahip tesislerin açılış törenine katıldı.

12.08.2017 16:32  Güncelleme: 21:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Grubu'nun ana hissedarı olduğu Coca-Cola İçecek ve meyve şirketi Anadolu Etap'ın Isparta'daki 2 yeni fabrikasının açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

TOPLAM YATIRIM 350 MİLYON DOLARA YÜKSELDİ

Coca-Cola İçecek, 110 milyon liralık yeni yatırımla hayata geçirdiği Türkiye'deki 10'uncu fabrikasıyla 220 milyon litre ek üretim kapasitesi kazanırken, 300 kişilik yeni istihdam oluşturdu. Anadolu Etap ise Türkiye'deki 3'üncü meyve suyu konsantre fabrikası ile toplam yatırımını 350 milyon dolara yükseltti.


"EKONOMİYE KATKIMIZI ARTTIRIYORUZ"

Anadolu Grubu, Anadolu Etap ve Coca-Cola İçecek Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, "Anadolu'yu dünyaya, dünyayı Anadolu'ya bağlayan yıldız olma" vizyonu ile faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade etti. Özilhan, grup olarak Isparta'da açılan 2 yeni tesisle meşrubat ve tarım sektörlerine global ortaklarıyla beraber son 10 yılda 1 milyar 350 milyon dolar yatırdıklarını bildirdi.

Erdoğan Dünyaca Ünlü İçecek Markasının Isparta\'daki Tesislerini Açtı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Erdoğan Dünyaca Ünlü İçecek Markasının Isparta'daki Tesislerini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement