Anafen Okulları'nın İletişim Danışmanı Kim? - Son Dakika
Güncel

Anafen Okulları'nın İletişim Danışmanı Kim?

2004 yılından beri portföyündeki müşterilerine iletişim danışmanlığı sunan Avantgarde Management'in yeni müşterisi Anafen Okulları oldu.

21.03.2013 10:51  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu yıldan bu yana "sevgi ile öğretilenlerin kalıcı olduğu" anlayışıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren Anafen Okulları, medya ilişkileri ve iletişim danışmanlığı için Avantgarde Management ile el sıkıştı.

Sevgiyle büyüyen nesillerin, toplumları ileriye taşıyacağı inancıyla yoluna devam eden Anafen Okulları, eğitim ve öğretimde kısa sürede hedeflenen başarının üzerine çıktı. Anafen Okulları, gönüllü öğretmenleri ve personeli ile eğitimin bütün dünyadaki teknik ve yöntemlerini araştırarak; aklı fen bilimleriyle, kalbi evrensel değerlerle donatılmış; insanlığa yön veren lider bireyler yetiştirme hedefi ile yoluna devam ediyor.

Avantgarde Management, Stratejik İletişim Danışmanlığı kapsamında, kurulduğu günden bu yana meslek ilkeleri ve etiğinden taviz vermeden; Kurumsal İletişim, Kriz İletişimi, Pazarlama İletişimi, Sağlık İletişimi; İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Sosyal Medya uygulamalarında müşterilerine hizmet veriyor.

Avantgarde Management aynı zamanda Doğanay Gıda, Makro Market, Tatlıses Çiğ Köfte, Demos Fuarcılık, CYF Fuarcılık, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, Civil Çocuk Giyim, Sancaktepe Belediyesi, Dizayn VIP, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri, AG Holzmann, Oto World Asya, Cera Ware- Cera Blade Mutfak Ürünleri gibi sektörünün önde gelen isimleriyle de çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anafen Okulları'nın İletişim Danışmanı Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement