Anamur'da "Şehit Serkan Angay Üst Geçidi" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Anamur'da "Şehit Serkan Angay Üst Geçidi" Açıldı

Anamur Belediyesi'nin yaptırdığı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Angay Üst geçidi törenle açıldı.

16.03.2012 16:40

Anamur Belediyesi'nin yaptırdığı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Angay Üst geçidi törenle açıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Türe, törende yaptığı konuşmada, fiziki bir yapı olarak başladıkları üst geçidin Belediye Meclisi tarafından Jandarma Uzman Çavuş Serkan Angay ismi verilmesiyle duygusal ve manevi bir boyuta ulaştığını söyledi.

Türe, üst geçidin yapıldığı bölgede son 5 yılda 15 trafik kazası meydana geldiğini ve bunlardan 7'sine yayaların da karıştığını belirterek, "Bu kazalarda 4 yaya vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 23 kişi de yaralanmıştır. İnşallah bundan sonra vatandaşlarımız bu üst geçidi kullanarak güvenli bir şekilde karşıya geçerler ve üzücü kazalar yaşanmaz" dedi.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Angay'ın annesi Ayten Angay ve babası Adil Angay'a günün anısına plaket ve çiçek verildikten sonra kurdele kesilerek üst geçidin açılışı yapıldı.

Anamur Belediyesi Mehteran Takımı'nın gösterisiyle sona eren Törene Kaymakam Cemil Aksak, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Cumhuriyet Savcısı Devrim Yenikomşuoğlu, askeri yetkililer, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

- MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anamur'da 'Şehit Serkan Angay Üst Geçidi' Açıldı - Son Dakika


Advertisement