Ankara'nın Başkent Oluşunun 94. Yıl Dönümü - Son Dakika
Politika

Ankara'nın Başkent Oluşunun 94. Yıl Dönümü

Türki·ye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi· Palandöken, "Ankara'nın başkent oluşu ülkemizin düşman işgalinden tamamen kurtuluşundan sonra cumhuriyetimizin ilanı için büyük bir adımdır.

13.10.2017 14:25

Türki·ye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi· Palandöken, "Ankara'nın başkent oluşu ülkemizin düşman işgalinden tamamen kurtuluşundan sonra cumhuriyetimizin ilanı için büyük bir adımdır." i·fadesi·ni· kullandı.

Palandöken, Ankara'nın başkent oluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ankara'nın tarihsel süreçte yerinin çok ayrı olduğunu vurgulayan Palandöken, "Ankara'nın başkent oluşu ülkemizin düşman işgalinden tamamen kurtuluşundan sonra cumhuriyetimizin ilanı için büyük bir adımdır. Kurtuluş Savaşı'nın kumanda edildiği, karargah niteliğinde olan Ankara'nın tarihsel süreçte yeri ayrıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazileri saygı ve şükranla yad eden Palandöken, Kurtuluş Savaşı'ndaki azim ve kararlılığı ile tarihsel süreçte önemli bir yer edinmiş olan Ankara'nın başkent oluşunun 94.yıl dönümünü kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ankara'nın Başkent Oluşunun 94. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement