Ankara Valiliği'nden Yağışlara İlişkin Açıklama: 'Bazı Alt Geçitlerde ve İş Yerlerinde Su Baskınları Yaşandı' - Son Dakika
Güncel

Ankara Valiliği'nden Yağışlara İlişkin Açıklama: 'Bazı Alt Geçitlerde ve İş Yerlerinde Su Baskınları Yaşandı'

Ankara Valiliği\'nden Yağışlara İlişkin Açıklama: \'Bazı Alt Geçitlerde ve İş Yerlerinde Su Baskınları Yaşandı\'

Ankara Valiliği, 'İlimizde son saatlerde meydana gelen yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde ve iş yerlerinde su baskınları yaşanmış olup; ekipler tarafından hızla müdahale edilmektedir. Şu ana kadar herhangi bir can ve ciddi mal kaybına dair bir bilgi intikal etmemiştir' açıklaması yaptı.

30.05.2023 17:59  Güncelleme: 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Valiliği, "İlimizde son saatlerde meydana gelen yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde ve iş yerlerinde su baskınları yaşanmış olup; ekipler tarafından hızla müdahale edilmektedir. Şu ana kadar herhangi bir can ve ciddi mal kaybına dair bir bilgi intikal etmemiştir" açıklaması yaptı.

Ankara Valiliği, bugün Twitter hesabından bugün kentte etkili olan yağışlara ilişkin açıklama yaptı. Açıklama şöyle:

"İlimizde son saatlerde meydana gelen yağış nedeniyle bazı alt geçitlerde ve işyerlerinde su baskınları yaşanmış olup; ekipler tarafından hızla müdahale edilmektedir. Şu ana kadar herhangi bir can ve ciddi mal kaybına dair bir bilgi intikal etmemiştir. Kamuoyuna duyurulur."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ankara Valiliği'nden Yağışlara İlişkin Açıklama: 'Bazı Alt Geçitlerde ve İş Yerlerinde Su Baskınları Yaşandı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement