Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Ankaragücü, Şampiyonluk Kupasını Ankara'ya Getirmeli - Son Dakika
Spor

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Ankaragücü, Şampiyonluk Kupasını Ankara'ya Getirmeli

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Ankaragücü, şampiyonluk kupasını Ankara'ya getirmeli. Bu hedefle çalışmalı ve başarmalıyız." dedi.

17.10.2018 17:54  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, "Ankaragücü'nün başarıdan başka çaresi yok." dedi. Yiğiner, yaptığı yazılı açıklamada, Ankaragücü'nün daha da güçlenmesi ve başarılı olması gerektiğine dikkati çekerek, "Ankaragücü'nün başarıdan başka şansı yok. Bu kulüp çok zor zamanlardan geçti, yok olma tehlikesi yaşadı. Allah'a çok şükür o günleri geride bıraktık. Emeğimizle, alın terimizle şimdi hak ettiğimiz yerdeyiz. Bir daha o kötü rüyaları görmemek için de hem kulüp olarak çok çalışmalı hem de taraftar ve Ankaralılar olarak bu kulübe destek vermeliyiz." ifadelerini kullandı.

"ANKARAGÜCÜ BİR BÜTÜN OLMALI"

Taraftar derneğinin düzenleyeceği etkinliğe de değinen Yiğiner, "Taraftar derneğimiz Gecekondu, çok güzel bir etkinlik yapacak. Bu cuma akşamı bir gelenek başlatacak. 'Kendi Gününde (19.10), Kendi Saatinde (19.10)' diye anlatıyorlar bu geceyi. Ben şahsen çok heyecanlandım. Bu gece ile Ankaragücü taraftarı bir ezberi bozacak. Gecekondu hem değiştiğini, eskide kalmadığını ve kendilerine dair önyargıların da son bulmasını isteyecek hem de Ankaralı iş insanlarına, kamu kurum ve kuruluşlarına da bu şanlı kulübe destek vermeleri gerektiğinin altını çizecek. Ben de bu hislere katılıyorum. Ankaragücü Kulübü, taraftarı ve şehriyle bir bütün olmalı. Güçlenmeli ve daha da başarılı olmalı. Baktığınızda, Süper Lig şampiyonluğu yaşamamış ender başkentlerden biriyiz. Ankaragücü, Ankara'nın, başkentimizin bu hasretini sona erdirmeli. Şampiyonluk kupasını getirmeli. Bu hedefle çalışmalı ve başarmalıyız. Başka şansı da çaresi de yok."

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Ankaragücü, Şampiyonluk Kupasını Ankara\'ya Getirmeli

Son Dakika Spor Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner: Ankaragücü, Şampiyonluk Kupasını Ankara'ya Getirmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • BOŞNAK : Harbiden araştırın bu adam ne kullanıyor yada başını bir yere çarpmışmı acaba 0 5 Yanıtla
  • meyhaneci: çok içiyor bu adam. yine rezil etti elaleme bizi. 0 4 Yanıtla
  • MURAT YILMAZ : ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM GELİYORUZ ANKARAGÜCÜ 2 0 Yanıtla
    çorumlu: bank asyada mı hahahaaa 0 0
  • Batuhan urasoğlu: Başkan hala stad yok piyasada 1 0 Yanıtla
  • BURSALI: BURSASPORLULARIN TAMAMI BUNU CANI YÜREKTEN İSTER..TÜRKİYEDE TEK GERÇEK SAMİMİ KARDEŞLER TİMSAH+BAŞKENT=KARDEŞ 1 0 Yanıtla
  • esquire eses: yav hehe tmm inandıö inandım 0 1 Yanıtla
  • BjK: yaw he he :D siz önce bi ligde kalın ondan sonra şampiyonluğu düşünürsünüz :D 0 0 Yanıtla
  • Ag: Arda turanların profosyonel futbolcu olduğu bazı maçların bailamadan sonucunun belli olduğu futbol camiamızda Ankaragücüm şampiyon olmuş çok mu...bastır ankaragücü 0 0 Yanıtla

Advertisement