Anne 3 Bebeğini Boğup, Gömdü - Son Dakika
Güncel

Anne 3 Bebeğini Boğup, Gömdü

Anne 3 Bebeğini Boğup, Gömdü

Tokat Erbaa'da yaşayan 35 yaşındaki anne, üç erkek bebeğini öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı.

20.09.2012 21:00  Güncelleme: 10:23

Erbaa ilçesinde, 3 erkek bebeğini öldürdüğü iddia edilen anne tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Çalkara köyündeki bir evde yaşayan 2'si kız 5 çocuk annesi E. Ç'nin (35), 2006 yılında 20 günlük bebeği M.Ç'yi, 2010 yılında 30 günlük bebeği H. Ç'yi, 2012 yılında 42 günlük bebeği E. Ç'yi öldürüp, evinin bahçesine gömdüğünü iddia eden vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi.

Şüpheli E. Ç, jandarma ekiplerince gözaltına alındı, evin bahçesinde kazı çalışması yapıldı. Kazı sonucu bulunan bebeklerin cesetleri, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Anne E. Ç, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bu arada, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen annenin sorgusunda cinayetleri işlediğini itiraf ettiği öğrenildi.

MUHTAR: 'VİCDANEN BEN İNANMIYORUM'

Olayla ilgili konuşan köy muhtarı Aykut Yılmaz, E.Ç.'nin çocuklarını öldürdüğüne inanamadığını söyleyerek, "Vicdanen ben inanamıyorum. Çünkü öldürmek istese 2 çocuğu daha var onları da öldürürdü. İnanmak istemiyorum" dedi.

Köy muhtarı Yılmaz, ailenin 2010 yılında 20 günlük bebeği Muazzam'ı aşırı ishal sonucu hayatını kaybettiğini kendilerine söylediklerini dile getirdi. Yakınları da genç kadının akli dengesinin yerinde olmadığını, bebeklerini kaybetmenin üzüntüsüyle bunlardan kendini sorumlu hissetmiş olabileceğini belirtti. Olay, bebeğe yapılacak otopsiden sonra netlik kazanacak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anne 3 Bebeğini Boğup, Gömdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement