Annelere Özel Koleksiyon "CENNET" - Son Dakika
Güncel

Annelere Özel Koleksiyon "CENNET"

EVGÖR Mobilya rahatlık, konfor ve farklılık arayan anneleri düşünerek, Anneler Günü'ne özel "Cennet" isimli bir koleksiyon hazırladı.

09.05.2013 14:58

Koleksiyondaki ürünler, Mayıs ayı boyunca %15 indirim avantajı ve 12 taksit seçeneğiyle satışa sunuluyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen anneler ve anne adayları, Evgör Mobilya mağazalarından ya da Türkiye'nin en büyük e-mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresinden alışverişlerini yapabilir.

EVGÖR Mobilya, tüm anneler ve geleceğin anne adayları için Mayıs ayına özel bir kampanya düzenliyor. İçerisinde; River Karyola, Harmony Işıklı Yuvarlak Yatak, Marmaris Klasik Josephin, İnnovation Smart Koltuk, Elmas Relax Dinlenme Koltuğu, Hilton Dinlenme Koltuğu, Moda Berjer ve Moon Puf'un olduğu "Cennet" isimli bir koleksiyon oluşturan firma, bu özel koleksiyonu Mayıs ayı boyunca yine özel avantajlarla satışa sunuyor.

İstanbul'daki anneleri ve anne adaylarını Üsküdar, Çamlıca ve Beyoğlu'ndaki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini ise alışveriş için Türkiye'nin en büyük on-line mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor.

Detaylı bilgi için firmanın internet adresini ziyaret edebilir veya Türkiye'nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Annelere Özel Koleksiyon 'CENNET' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement