Antalya'da Anneme Mektup Yarışması Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Anneme Mektup Yarışması Düzenleniyor

Antalya\'da Anneme Mektup Yarışması Düzenleniyor

Antalya'da Kadın Hakları Komisyonu, ilkokul öğrencilerine yönelik Anneme Mektup isimli mektup yazma yarışması düzenliyor.

09.05.2014 10:10  Güncelleme: 10:22

Antalya Barosu Manavgat Temsilciliği bünyesinde kurulan Kadın Hakları Komisyonu, ilkokul öğrencilerine yönelik "Anneme Mektup" isimli mektup yazma yarışması düzenliyor.

Kadının toplumdaki saygın ve etkin yerini belirginleştirmek, cinsiyet ayrımcılığını önlemek ve genel çerçevede kadın haklarını geliştirmek amacıyla oluşturulan ve Aliye Coşar, Sema Ecevitoğlu, Ayşegül Esin Gök Ertuğrul, Eda Ercan, Döndü İyiol, Sema Çağlar, Ömrüm Dilek Ersoy, Hacer Taş, Gülsüm Yılmaz, Handan Kip Ersoy, Nebahat Ünal, Ayşe Doğan ve Ümmü Telli'den oluşan Kadın Hakları Komisyonu'nun Başkanı Umut Çiftci, kadın haklarının gelişmesi ve toplumun her alanında kadına karşı ayrımcılığın önlenmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Kadın Hakları Komisyonu olarak ilk etapta ilköğretim ilokul öğrencileri arasında "Anneme Mektup" isimli mektup yazma yarışması düzenlediklerini belirten Çiftci, "Yarışmaya son katılım tarihi 22 Mayıs'tır. Yapılacak değerlendirmenin ardından ilk üç sırayı alan öğrenciler ödüllendirilirken, katılan her öğrenciye teşekkür sertifikası verilecek. Mektuplar, 22 Mayıs tarihine kadar Manavgat Adliyesi 103 no'lu baro odasına elden ya da posta yoluyla gönderilebilecek. Ödül töreni ise 29 Mayıs'ta Manavgat Adliyesi Baro Temsilciliğinde düzenlenecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Anneme Mektup Yarışması Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement