2 bin 500 rakımlı yaylada görüntülendiğini fark eden çoban sopa ile drone kovaladı - Son Dakika
Güncel

2 bin 500 rakımlı yaylada görüntülendiğini fark eden çoban sopa ile drone kovaladı

2 bin 500 rakımlı yaylada görüntülendiğini fark eden çoban sopa ile drone kovaladı Önce drone kovalayan adam sonra şapkası ile drone selamladı Antalya'da 2 bin 500 rakımlı yaylada kendisinin drone ile görüntülendiğini fark eden bir çoban, önce şaşırdı sonra ise drone sopa ile kovaladı.

04.10.2021 09:54  Güncelleme: 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 bin 500 rakımlı yaylada görüntülendiğini fark eden çoban sopa ile drone kovaladı

Önce drone kovalayan adam sonra şapkası ile drone selamladı

ANTALYA - Antalya'da 2 bin 500 rakımlı yaylada kendisinin drone ile görüntülendiğini fark eden bir çoban, önce şaşırdı sonra ise drone sopa ile kovaladı. Bir süre sonra duruma alışan adam drone şapkası ile selamladı. İlginç anların yaşandığı o anlar drone kamerası tarafından kaydedildi.

Antalya'da yaşanan ilginç olay Kaş İlçesi'nde 2 bin 500 rakımlı ak dağın eteklerinde bulunan Rahat Yaylasında yaşandı. Her yaz koyun sürüsünü alarak yaylaya çıkan Veli Keklikçi, arkadaşları ile çeşme başında sohbet ederken bir anda havada bir cisim gördü. Gördüğü karşısında önce şaşıran çoban, sonra elinde bulunan sopa ile drone kovalamaya başladı. Bunun üzerine drone operatörü drone geri doğru çekti. Kararından vazgeçen adam dronunun kendisine doğru tekrar gelince tekrar kovalamak istedi. Bunun üzerine yanında bulunan arkadaşlarının uyarısı ile kararından vazgeçti. Bir süre sonra duruma alışan adam şapkası ile drone selamladı. 3 arkadaş daha sonra yaylada çeşme başında sohbet etmeye devam etti. Drone kamerası ise o anları görüntüledi.

2 bin 500 rakımlı yaylada görüntülendiğini fark eden çoban sopa ile drone kovaladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 2 bin 500 rakımlı yaylada görüntülendiğini fark eden çoban sopa ile drone kovaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement