Antalya'da Bayramı Huzur İçinde Geçirecek - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Bayramı Huzur İçinde Geçirecek

Antalya'da, Ramazan Bayramı'nın huzur içinde geçirilmesi için bayram süresince 7 bini aşkın polisin görev yapacağı ve tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

13.06.2018 20:08

Antalya'da, Ramazan Bayramı'nın huzur içinde geçirilmesi için bayram süresince 7 bini aşkın polisin görev yapacağı ve tüm tedbirlerin alındığı bildirildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bur turizm kenti olan Antalya'da Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla yoğunluk yaşanmasının beklendiği belirtilerek, bayramın huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi amacıyla bu süre içerisinde il merkezinde hem asayiş hem de trafik güvenliği açısından her türlü tedbirin alındığı ifade edildi.

Bayram için motorize ekiplerin sayısının iki katına çıkarıldığı, ayrıca oluşturulan ekiplerle istirahat ve eğlence yerlerinde vatandaşı rahatsız etmeyecek şekilde yoğun kontrol ve denetimlerin planlandığı aktarılan açıklamada, bu noktada genel asayiş ve güvelik tedbirlerinde 5 bin 528, trafik tedbirlerinde de bin 868 olmak üzere 7 bin 396 personelin görev yapacağı kaydedildi.

Akdeniz Sanayi Sitesinde denetim yapıldı

Bu arada, Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Akdeniz Sanayi Sitesinde denetim yapıldığı bildirildi.

Sanayi Sitesi iç ve dış kısımlarındaki 75 noktada, 93 ekip ve 212 personelin katılımıyla yapılan uygulamada, 63'ü yabancı uyruklu 3 bin 600 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı.

Yapılan denetimler sonucunda basit yaralama suçundan 1, borcunu ödeme şartı ihlalinden 2 ve yoklama kaçağı olması nedeniyle 1 kişinin arama kaydı tespit edilerek, haklarında işlem yapıldı.

Uygulama kapsamında ayrıca 329 araç denetimden geçirildi. Denetimler sonucunda çalıntı olduğu tespit edilen bir araca el konuldu, aracı kullanan kişi hakkında gerekli işlemler başlatıldı. Ayrıca çeşitli eksiklikleri bulunan 2 araç trafikten men edildi, 8 araca ise toplam 3 bin 154 lira ceza uygulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bayramı Huzur İçinde Geçirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement