Antalya'da Genç Esnaf Örgütlendi - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Genç Esnaf Örgütlendi

Antalya\'da Genç Esnaf Örgütlendi

bir dernek kurdu.Antalya Genç Esnaflar Derneği (AGED) üyeleri derneği ve vizyonlarını tanıtmak amacıyla ziyaretlere başladı.

04.04.2013 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyalı genç esnaf kesimi, AHİ'lik bilincini harekete geçirmek ve genç girişimcileri desteklemek amacıyla

bir dernek kurdu. Antalya Genç Esnaflar Derneği (AGED) üyeleri derneği ve vizyonlarını tanıtmak amacıyla ziyaretlere başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Rıfkı Aktekin'i ziyaret eden Antalya Genç Esnaflar Derneği (AGED) Başkanı Rıza Mirmahmutoğlu, "Avrupa'da yaptığımız araştırmalarda kaliteli, alternatif oluşturabilen, müşteri memnuniyetine ve geri bildirimine direkt muhatap olabilen esnaf olduğunu gördük. Biz de genç girişimciler olarak üyeleriyle bağları daha güçlü ve interaktif yönetimi olan bir örgütlenmeye gittik" dedi.

Mirmahmutoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aktekin'e kent merkezindeki caddelerde yapılan düzenlemelerle ticaret hayatına kattıkları hareket için de teşekkür etti.

Genç girişimcilerin birlik ve beraberlik içinde hareket etmelerinin önemine değinen Aktekin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin çalışmalarına belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Genç Esnaf Örgütlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement