Alkollü Sürücü Küçük Kızı Ölüme Götürmüştü, Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Alkollü Sürücü Küçük Kızı Ölüme Götürmüştü, Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Antalya'da, alkollü sürücünün 8 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden olduğu trafik kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

29.03.2018 15:13  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da, alkollü sürücünün 8 yaşındaki kız çocuğunun ölümüne neden olduğu trafik kazasının kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, otomobilin çarptığı küçük çocuğun yola savrulması, sürücünün durup yaralı kızı kucaklayarak aracına bindirdiği görüldü.

NE OLMUŞTU?

İlkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Özgü İzem Ahırlı, 25 Kasım 2017 tarihinde, akşam saatlerinde babaannesi Gülşen Ekinak ile dışarı gezmeye çıktı. Işıklar Atatürk Caddesi'ndeki yaya geçidinden yolun karşısına geçmek isteyen babaanne ve toruna, İlhami Yavuz'un kullandığı otomobil çarptı. Kazayı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım isterken, sürücü İlhami Yavuz ambulansın gelmesini beklemeden küçük Özgü İzem Ahırlı'yı otomobiline alarak hizmetli olarak çalıştığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Ağır yaralı olan Özgü İzem, yolda hayatını kaybetti. Babaanne Gülşen Ekinak ise hastanede tedavi altına alındı.

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olaydan sonra gözaltına alınan ve yapılan kontrollerde 0.86 promil alkollü olduğu tespit edilen İlhami Yavuz tutuklandı.

SERBEST BIRAKILDI

Geçtiğimiz pazartesi günü Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlayan duruşmada İlhami Yavuz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Özgü İzem Ahırlı'nın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Yavuz'un çarptığı Özgü İzem'in yola savrulduğu, sürücünün aracı durdurup yolda yatan Özgü'yü kucaklayıp, aracının arka koltuğuna yatırdığı görülüyor. Bu sırada aynı araçtan 2 kişi daha iniyor. 1 kişi olay yerinden uzaklaşırken diğerinin ise İlhami Yavuz'un yanına gittiği kaydedildi.

Alkollü Sürücü Küçük Kızı Ölüme Götürmüştü, Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı
Alkollü Sürücü Küçük Kızı Ölüme Götürmüştü, Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Sürücü Küçük Kızı Ölüme Götürmüştü, Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • akparti2023: alkol denince akla bu tür turistik yerler gelir normal yani chplilerin fazla oldugu yerler zengin kesim yırtlarlar her türlü 2 7 Yanıtla
  • van: Zıkkım içsinler ayyaşlar o can geri mi gelicek? Allah ailesine sabır versin inşallah 7 1 Yanıtla
  • ipsiz recep: 6 tane fetosun kuşu yakalandı,şimdi ötme zamanı ötün bakalım. 0 5 Yanıtla
  • ömer: asıl idam bu gibi kişilerede cıkmalı bu olay kaza değil bilinçli planlıyarak cinayet sayılmalı.. 3 1 Yanıtla
  • Vatandaş: Alkoolu araba surulurmu yahu, taksiye bin git evine, alkool alacagın dıye arabayıle ne dıye gidersin 0 0 Yanıtla

Advertisement