Antalya'da Sır Cinayet Aralandı - Son Dakika
3. Sayfa

Antalya'da Sır Cinayet Aralandı

Antalya'da sır cinayet aralandı Antalya'nın Gazipaşa ilçesi'nde dere kenarında işlenen cinayetin katil zanlısının kamera görüntüleri ortaya çıktıANTALYA - Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Hasdere Mahallesi Taşköprü mevkiinde, dere kenarında işlenen cinayetin katil zanlısı belirlendi.

21.07.2017 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da sır cinayet aralandı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi'nde dere kenarında işlenen cinayetin katil zanlısının kamera görüntüleri ortaya çıktı

ANTALYA - Antalya'nın Gazipaşa İlçesi Hasdere Mahallesi Taşköprü mevkiinde, dere kenarında işlenen cinayetin katil zanlısı belirlendi.

Gazipaşa İlçesi'nde 50 yaşındaki Çetin Okatan'ı vurduktan sonra, Okatan'ın aracıyla olay yerinden uzaklaştığı tespit edilen 31 yaşındaki Fehat C.'nin cinayeti işlediği tespit edildi. Okatan ve zanlının olay günü saat 12.00 sıralarında Hasdere Mahallesinde bir marketten alışveriş yaptıklarını gösteren kamera görüntüleri ortaya çıktı. Cinayetin edinilen bilgilere göre alacak verecek davası nedeniyle işlendiği tespit edildi.

-Olayın geçmişi

Olay dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Tarihi Taş Köprü civarından geçen ve namaz kılmak için dere kenarında duran bir kişi ağaçlıklar arasında yatan bir erkek cesedi gördü. Şahsın durumu jandarmaya bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, cesedin 50 yaşındaki Çetin Okatan'a ait olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla Jandarma çevrede metal dedektörle silah ve çekirdek araması yaptı. Olay yeri incelemesinin ardından Çetin Okatan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gazipaşa Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Alanya Adliyesinden emekli olan ve Alanya'nın Avsallar Mahallesinde ikamet eden Okatan'ın Ankara nüfusuna kayıtlı, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Antalya\'da Sır Cinayet Aralandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Antalya'da Sır Cinayet Aralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement