Antalya Expo 2016'da Mustafa Sandal Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Antalya Expo 2016'da Mustafa Sandal Rüzgarı

Antalya Expo 2016\'da Mustafa Sandal Rüzgarı

Expo 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında Mustafa Sandal, Turkcell Amfi Tiyatro'da sahneye çıkarak yaklaşık 5 bin kişiye konser verdi.

14.08.2016 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Expo 2016 Antalya etkinlikleri kapsamında Mustafa Sandal, Turkcell Amfi Tiyatro'da sahneye çıkarak yaklaşık 5 bin kişiye konser verdi.

Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları konuk eden Expo 2016 Antalya'da dün gece Mustafa Sandal sahneye çıktı. 12 Ağustos'ta başlayan konserler serisinde sahne alan Sandal, Turkcell Amfi Tiyatro'yu dolduran binlerce hayranına keyifli dakikalar geçirtti. Bu yıl 'Dön Dünya' ile sanat yaşamındaki 12'nci albümünü çıkaran Sandal, bu albümün ilk konserini de Antalya'da Expo 2016'da verdi. Sahneye çıktığı anda amfitiyatroyu tıklım tıklım dolu olduğunu görünce gülümseyen ve selamlayan Sandal, 'Kadere Bak' şarkısıyla konsere başladı. Şarkıcıya binlerce hayranı cep telefonu ışıklarıyla eşlik etti.

KLİPTE KULLANACAĞIZ

Mustafa Sandal, 'Dön Dünya' şarkısı için konser klibi hazırlayacaklarını belirterek, 'Klibin ilk konser görüntüsü de Expo 2016 Antalya'dan olacak" dedi ve klip için şarkıyı iki kez söyledi. Konser anında yarışma da yapan ünlü popçu, en güzel konser görüntüsünü paylaşan Ayşegül Elibol ve Ayşegül Can ile sahnede özçekim yaptı.

Sandal, yaklaşık 1.5 saat boyunca 1994 yılında çıkarttığı 'Suç Bende' albümünden son albümüne kadar birbirinden keyifli şarkılarını seslendirdi. Konser sonunda Mustafa Sandal'a Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Expo 2016'da Mustafa Sandal Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement