Antalya - İllüzyonist Aref Ghafouri'den Expo 2016 Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Antalya - İllüzyonist Aref Ghafouri'den Expo 2016 Çağrısı

Antalya - İllüzyonist Aref Ghafouri\'den Expo 2016 Çağrısı

İllüzyonist Aref Ghafouri'den EXPO 2016 çağrısı İLLÜZYONİST Aref Ghafouri, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç dikti.

15.10.2015 16:34

İllüzyonist Aref Ghafouri'den EXPO 2016 çağrısı

İLLÜZYONİST Aref Ghafouri, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına ağaç dikti.

'Yetenek Sizsiniz Türkiye' yarışmasında adını duyuran ve Antalya'ya yerleşen illüzyonist Aref Ghafouri, EXPO 2016 Antalya Ajansı'nın davetiyle Aksu İlçesi'ne geldi. 'Çiçek ve Çocuk' temasıyla gelecek yıl kapılarını açacak EXPO 2016 Antalya sergi alanında Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül tarafından karşılanan Aref Ghafouri, 1121 dönümlük alanda yapılan projeler hakkında bilgi aldı. 'Sanal Gerçeklik' gözlüğü ile alanı kuşbakışı gezen Aref Ghafouri, "Muhteşem" diye yorumladı. EXPO 2016 gönüllüleri tarafından hazırlanan ünlüler ormanı klibini izleyen Ghafouri, daha sonra sergi alanına geçti.

Ünlüler ormanı için sergi alanına fıstık çamı diken Aref Ghafouri, isim tabelasını ağacın gövdesine takıp can suyu verdi. EXPO 2016 Antalya projesi için, "Beklediğimden çok daha güzel" diyen illüzyonist, "Antalya turistik bir yer ve insanlara aslında her şeyden çok insanlığı öğretecek bir şey" diye konuştu.

Projede yer alan yağmur ormanları serası ve çocuk adasına dikkat çeken Aref Ghafouri, "Benim için hepsi cazipti. Hem yağmur ormanları hem çocuklar için oluşturulan çocuk adası hem de amfi tiyatrolar. Farklı ülkelerden insanlar geleceği için oldukça faydalı olacak. Çocukların da buraya gelip bu yeri kesin görmelerini tavsiye ederim" dedi.

İllüzyonist Aref Ghafouri, "Bütün çocuklar, sanatçılar buraya gelsin en azından ömür boyu doğaya katacak bir şey var. Herkes kendi ismine bir ağaç diksin ve buraya bıraksın bence. 23 Nisan 2016'da herkesi EXPO 2016'ya bekliyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - İllüzyonist Aref Ghafouri'den Expo 2016 Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement