Antalya Şehit Babasından Sitem - Son Dakika
Güncel

Antalya Şehit Babasından Sitem

Şehit babasından sitemANTALYA'nın Serik İlçesi'nde oturan ve oğlu 26 yıl önce şehit olan Duran Yılmaz, kendilerini arayan soran olmadığını belirterek, "Oğlumun şehit olduğuna mı yanayım, yoksa bize reva görülen ilgisizliğe mi yanıyım" dedi.

06.06.2017 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit babasından sitem

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde oturan ve oğlu 26 yıl önce şehit olan Duran Yılmaz, kendilerini arayan soran olmadığını belirterek, "Oğlumun şehit olduğuna mı yanayım, yoksa bize reva görülen ilgisizliğe mi yanıyım" dedi.

Siirt Tünekpınarı'nda 1991 yılında teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Er Salim Yılmaz'ın Serik'e bağlı Yumaklar Mahallesi'nde oturan babası Duran Yılmaz, ilgisizlikten yakındı. 75 yaşındaki Duran Yılmaz, oğlu şehit düştükten 1 yıl sonra sadece Antalya'dan gelen bir heyet tarafından şehidin fotoğraflarının bulunduğu bir takvim verildiğini belirtirken, ondan sonra da kendilerini arayıp, soranın olmadığını söyledi.

Sadece ara sıra jandarmanın kendisini ziyaret ettiğini kaydeden Duran Yılmaz, "Oğlumun şehit olduğuna mı yanayım, yoksa bize reva görülen ilgisizliğe mi yanıyım? Sadece iki şey istiyorum. Birincisi oğlumun mezarının çevre düzenlemesinin yapılması, ikinci olarak da evime gelen bozuk yolun yapılmasını istiyorum. Bu bölgede 4 yıl önce meydana gelen yangında evim yanmaktan son anda kurtulmuştu. Tek başıma yaşadığım bu dağın başında ölsem gitsem kimsenin haberi olmaz" dedi.

Antalya Şehit Babasından Sitem
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Şehit Babasından Sitem - Son Dakika


Advertisement