Antalya ve Trabzon'un Muhtemel 11'leri - Son Dakika
Spor

Antalya ve Trabzon'un Muhtemel 11'leri

Antalya ve Trabzon\'un Muhtemel 11\'leri

Ziraat Türkiye Kupası 4.tur maçında Trabzonspor deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

21.03.2012 16:45

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Antalya Mardan Stadı'nda saat 18: 00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Süleyman Abay yönetecek. A Haber'in naklen yayınlayacağı mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

GÜNEŞ İŞİ SIKI TUTACAK

Türkiye Kupası 4. turunda Medical Park Antalyaspor karşısında kendisine turu getirecek skoru almaya çalışacak Trabzonspor'un sahaya ideal kadroyla çıkacağı bildirildi. Teknik direktör Şenol Güneş'in ligdeki hüsranı kupada da yaşamamak için işi sıkı tuttuğu, takımını as kadroyla sahaya çıkaracağı belirtildi.

Şenol Güneş'in, sakatlığı süren Olcan Adın'ı maçın gidişatına göre ihtiyaç duyulduğu taktirde karşılaşmanın ikinci yarısında yararlanmayı planladığı öğrenildi.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

Ligde zor günler geçiren Akdeniz ekibi ise Trabzonspor ile zorlu bir maça çıkacak. Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Trabzonspor kadro zenginliği olan bir takım ama bu turu geçmek ve turu atlayan takım olarak 8 takım arasına girmek istiyoruz" dedi.

MUHTEMEL 11'LER

MP ANTALYASPOR

Ömer

Ali Tandoğan

Radeljic

Minev

Musa Nizam

Kerem Şeras

Uğur İnceman

Musa Aydın

Sedat Ağçay

Mehmet Eren

Tita

TRABZONSPOR

Onur

Serkan

Celustka

Giray

Cech

Zokora

Colman

Adrian

Volkan

Alanzinho

Burak

STAT: Mardan

SAAT: 18: 00

HAKEM: Süleyman Abay

YAYIN: A Haber ve Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

KUPADA 5. RANDEVU

M.P.Antalyaspor ile Trabzonspor takımları Ziraat Türkiye kupasında daha önce 4 kez karşılaşmıştı. 2004-05 sezonunda 2.kademe maçında Trabzonspor deplasmanda rakibini 5-1 yenip tur atlamıştı. 2008-09 sezonunda grup maçında Antalya'da maç 3-3 berabere biterken 2009-10 sezonunda yarı finalde iki takım karşılaşmış Trabzon'da ev sahibi 2-0 kazanırken Antalya'da M.P.Antalyaspor 1-0 kazanmış ama finale Trabzonspor kalmıştı. 2008-09 sezonu ve 2009-10 sezonunda M.P.Antalyaspor'un teknik direktörlüğünü Mehmet Özdilek yapıyordu.

ANTALYASPOR, TRABZONSPOR'A TERS GELİYOR

Trabzonspor bu sezon M.P.Antalyaspor ile oynadığı 2 maçı da galip bitiremedi. Sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maç 2-2 berabere biterken Antalya'da oynanan maçı M.P.Antalyaspor 2-1 galip bitirmişti.

AKDENİZ EKİBİNDE BÜYÜK DÜŞÜŞ

M.P.Antalyaspor oynadığı son 4 lig maçında galibiyet alamadı. Son 4 haftada İ.B.Belediyespor'a 4-0, Samsunspor'a 2-0, Karabükspor'a 2-1 yenilen M.P.Antalyaspor son olarak 31.haftada Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Antalya ve Trabzon'un Muhtemel 11'leri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement