Antalyaspor Basketbol Takımından Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor Basketbol Takımından Jandarmaya Ziyaret

Antalyaspor Basketbol Takımı, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

01.03.2018 15:01

Antalyaspor Basketbol Takımı, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Antalyaspor'dan yapılan açıklamada, Antalyaspor Basketbol Takımı sporcuları, teknik ve idari kadrosuyla, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Takım otobüsüyle, komutanlığın nizamiyesinden giriş yapan sporcular, İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli rütbeli askerler tarafından karşılandı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Yıldız ve kışlada görev yapan askerler tarafından ağırlanan kırmızı-beyazlı ekip, 3 Mart Cumartesi günü saat 17.00'da Antalya Spor Salonu'nda oynayacağı Samsun Büyükşehir Belediyesi maçına tüm kışlayı davet etti.

Ziyaretten dolayı sporculara teşekkür eden ve takımın bu yıl Süper Lig'e yükseleceğine inandıklarını belirten Yıldız, "Sporcularımızın bugün Mehmetçik'e olan sevgisini göstermesi ve ziyareti bizi mutlu etti. Diliyoruz ki bu başarılı gidişatınızı devam ettirir ve Süper Lig'de mücadele etme hakkını elde edersiniz. Bu haftaki maçınızda biz de yanınızda olacağız." ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı takımı üzerinde "Kışla Gazino Müdürlüğü" yazılı formalarıyla karşılayan rütbeli askerlerden oluşan takım, Antalyasporlu basketbolculara basketbol sahasında mini maç yaptı.

Ziyaretin sonunda Antalyaspor Basketbol Takımı Kaptanı Cihan Mumcuoğulları, takım adına imzalı formayı Tuğgeneral Yıldız'a takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalyaspor Basketbol Takımından Jandarmaya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement