Antalyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Antalyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından

Bülent Korkmaz Hayal kırıklığına uğradım Mustafa Kaplan 4 gollü bir skor beklemiyordukİyiye giden bir Ankaragücü varSüleyman EKİN ANTALYA, - Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Antalyaspor sahasında MKE Ankaragücü'ne 4-2 mağlup oldu.

01.03.2019 23:59

Bülent Korkmaz Hayal kırıklığına uğradım

Mustafa Kaplan 4 gollü bir skor beklemiyorduk

İyiye giden bir Ankaragücü var

Süleyman EKİN  ANTALYA, - Spor Toto Süper Lig'in 24'üncü haftasında Antalyaspor sahasında MKE Ankaragücü'ne 4-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Söylenecek fazla bir şey olmadığını belirten Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum. Hayal kırıklığına uğradım. Sivasspor maçından sonra bu maçı kazansaydık, birçok şeyi halletmiştik. Maalesef olmadı. Artık bu maçı geride bırakacağız. Milli araya kadar iki maç var. İyi hazırlanıp, en az 4 puan almamız gerekir. İnşallah bunu yapabiliriz diye konuştu.

MUSTAFA KAPLAN 4 GOLLÜ BİR SKOR BEKLEMİYORDUK

Antalya'dan 3 puanla dönecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Ankara'dan gelirken planlarımızı kazanmak üzerine yaptık. 4 gollü bir skor beklemiyordum ama buradan 3 puan bekliyordum. Bunu da oyuncularıma güvenerek söylemiştim. Maç toplantısında da 'Antalyaspor geçen hafta kazandı, etkili oyuncuları var. Etkili oyuncularını kapatır, burada gol bulup öne geçersek maçı kazanırız' demiştik. Her iki takım oyuncularını da kutluyorum dedi.

İYİYE GİDEN BİR ANKARAGÜCÜ VAR

İzleyenlerin keyif aldığı bir maç olduğunu da sözlerine ekleyen Mustafa Kaplan, Belki son dönemlerde dört dörtlük oynanan bir müsabaka oldu. 4 golle de kazandığımız için son derece mutluyuz. Kazanan bir Ankaragücü var. İyiye giden bir Ankaragücü var. Camiamızı mutlu ettik. İnşallah devamını haftaya getiririz ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Antalyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • arda dobur: antalyaspor akdenızın yenı dogmus gunesı fenerbahceye karsı gosterdıgı mucadelede gecılmez kalkan oldugunu gostermıstır basarılarından dolayı tesekkur eder ve nıce boyle basarılar dılerım saygılar ve selam xxxxx ................................................................................ 0 0 Yanıtla
  • arda dobur: antalyaspor a yakısmadı bulent korkmaz cok ıyı 1 tek trektordu 0 0 Yanıtla

Advertisement