Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı - Son Dakika
Güncel

Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı

Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmalarının başladığını açıkladı. Yıl sonuna kadar gazın verilmesi planlanan ilçede, devam eden altyapı depolama çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçe merkezine doğal gaz verilecek.

02.05.2023 11:30  Güncelleme: 11:32

Malatya'nın Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmalarına başlandı.

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çalık, beraberindeki partililerle Arapgir ilçesinde incelemelerde bulundu.

Doğalgaz altyapı çalışmalarına başlanan Arapgir ilçesine yıl sonuna kadar gazın verilmesi planlanıyor.

İlçedeki doğalgaz çalışmalarını yerinde gören Çalık, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların talebi üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı nezdinde doğalgaz için girişimlerde bulunduğunu hatırlattı.

Kentte bir yıl içerisinde Hekimhan, Kuluncak ve Yazıhan ilçelerinin doğal gaza kavuştuğunu ve sırada Arapgir ilçesi olduğunu aktaran Çalık, "Arapgir ilçesinin en büyük ihtiyacı doğalgaz. Devam eden altyapı, depolama çalışmalarının tamamlanmasıyla yıl sonuna kadar ilçe merkezine doğal gaz verilecek. Cumhurbaşkanımızın 'doğal gazsız ilçe kalmayacak' sözünü de bu hizmetle gerçekleştirmiş olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Arapgir ilçesinde doğal gaz altyapı çalışmaları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement