Arda Turan'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı! - Son Dakika
Spor

Arda Turan'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı!

Ünlü futbolcu Arda Turan, Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından duygusal bir mesaj yayınlayarak, "Dünyada güldüğün mutlu olduğun gibi ahirette de gül mutlu ol inşallah" dedi.

13.03.2019 21:02  Güncelleme: 21:05

Ünlü futbolcu Arda Turan, Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika'nın trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınladı.

"BU HANGİ YAZ BİRADERİM"

Arda Turan 'Manevi abim' dediği Zafer Çika'ya Instagram sayfasında veda etti. Zafer Çika ile fotoğraflarını paylaşan Turan, altına şu notu düştü: "Bu hangi yaz biraderim...! Dünyada güldüğün mutlu olduğun gibi ahirette de gül mutlu ol inşallah... Allah rahmet eylesin..."

Arda Turan'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı!

ZAFER ÇİKA KİMDİR?

Oyuncu Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika İzmir'de dünyaya geldi. Akbağ bir gazete röportajında, özel hayatıyla ilgili detaylar verdi. Çika, aşkı uğruna İstanbul'a taşındı ve "Çocuğumuz olursa evleniriz" diye planladılar. Demet Akbağ, 39 yaşına geldiğinde yaşı dolayısıyla "O defteri artık kapattım" diye düşündüğünde hamile kaldığını öğrendi.

Arda Turan'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı!

SEVİNÇ DOLU HABERİ DOĞUM GÜNÜNDE VERDİ

Demet Akbağ, 30 Ağustos tarihinin eşi Zafer Bey'in doğum günü olması nedeniyle, hamile olduğu sürprizini o güne sakladı. Bu haberin üzerine evlenme kararı aldılar ve Galatasaray- Milan maçını seyretmeye gittikleri 19 Eylül 1999'da Milano'da evlendiler. 2000 yılında Ali dünyaya geldi. Demet Akbağ, Ali'li yıllarını hayatının en güzel yılları olarak tanımladı. "Mayıs başında eşim kalp krizi geçirdiğinde zor günler geçirdim. Neyse ki bu kötü günler geride kaldı." dedi.

Arda Turan'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı!
Arda Turan\'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı!

Son Dakika Spor Arda Turan'dan Duygusal Zafer Çika Mesajı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Abuzer kömürcü: Serseri kabadayı bozuntusu 9 7 Yanıtla
    Cendere : Adamın taziye mesajindan bunu mu çıkardin simdi sibop 1 0
  • Emre: Anca internet futbolcusu olursun olm 9 3 Yanıtla
    Leyla pişkin: Aynen laa 0 0
  • Darbelimatkap: Mekanı cennet olsun 10 0 Yanıtla
  • Mert: Arda tam türünün oyuncusu ülkemizde adelet olsaydı hey arda efendi sen şimdi bu paylaşımı yapabilirmiydin 7 2 Yanıtla
  • Mrt: Kardeşim zafer çıka kimdir die aratioz demet akbagla evliliği çıkıyor kardeşim rahmetli zafer çıka kimdir 5 0 Yanıtla
  • tekirdagli: arda da adammi beaa 3 1 Yanıtla
  • z raporu: ALLAH rahmet eylesin 3 1 Yanıtla
  • HARUN Ildız : Çıka ailesinin başı sağolsun Zamansız gittin be zafer abi 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement