Başakşehirli Arda Turan'dan Fatih Terim'e Zeytin Dalı: Görsem Selam Verirdim - Son Dakika
Spor

Başakşehirli Arda Turan'dan Fatih Terim'e Zeytin Dalı: Görsem Selam Verirdim

Medipol Başakşehirli Arda Turan, 2-0 kaybettikleri maç sonrası "Herhangi polemiğe girecek bir şey istemiyordum. Fatih Terim'i görsem selam verirdim." dedi.

15.04.2018 22:35  Güncelleme: 09:19

Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Galatasaray'a 2-0 kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Arda, Teknik Direktör Fatih Terim ile bir araya gelmemesiyle ilgili olarak, "Herhangi polemiğe girecek bir şey istemiyorum. Ben bana sahip çıkmış bir kulübe, işime saygı olacak şekilde konsantre olmaya çalıştım. Görseydim, selam da verirdim" dedi.

"BURASI BENİM YUVAM"

Maçtan önce ve maç boyunca ıslıklanmasının hatırlatılması üzerine Turan, "Burası benim yuvam. İnsanlar istedikleri kadar ıslıklayabilirler. Canları sağ olsun. İnsanların beni koyduğu kılıfa değil de bana değer veren insanlarla beraberim. Zor mu, zor tabi ki. Evimize geliyoruz, burada büyüdük. Bir sürü hocamız var" ifadelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA KAPIŞMIŞLARDI

İkili, EURO 2016'da Milli Takım kampında prim nedeniyle tartışmış ve ardından Arda, Milli Takımı bıraktığını açıklamıştı.

Başakşehirli Arda Turan\'dan Fatih Terim\'e Zeytin Dalı: Görsem Selam Verirdim
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başakşehirli Arda Turan'dan Fatih Terim'e Zeytin Dalı: Görsem Selam Verirdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gerçekci: Arda Gözümüzde dahada büyüdün Tebrik ediyorum adamsın Farklı bir açıklama yapsaydın 25 milyon GS linin tepkisini çekerdin helal Gerçek GS li Arda TURAN 4 16 Yanıtla
  • Ertaç Eser: Fatih hocanın da umurundaydı 2 2 Yanıtla
  • Urfali Ibrahim : Arda Galatasarayin bir evladidir seyircilerin bazilarinin yaptigi cok ayip. Arda Turkiyenin gelmis gecmis en iyi oyuncusudur saygiyi sonuna kadar hak eden bir kisiliktir GS anlasamis olabilir ama bu kadar tepkiyi hak etmiyor yakinda GS gelir ve basarilarini devam ettirir cogu kisiyi utandirmayida cok iyi bilir. Biz seni seviyor ve sayiyoruz Arda 0 0 Yanıtla

Advertisement