Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'da koronavirüs tespit edildi - Son Dakika
Spor

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'da koronavirüs tespit edildi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta, koronavirüse yakalandı. Arteta ile yakın temasta olan herkesi takip ettiklerini duyuran Arsenal, genç teknik adamın kendisini karantinaya aldığını ifade etti.

13.03.2020 02:38  Güncelleme: 09:12

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Mikel Arteta'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edildiği bildirildi.

Arsenal kulübünden yapılan resmi açıklamada, Mikel Arteta'nın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı ifade edildi.

"BAZI MAÇLARA ÇIKMAYACAĞIZ"

Arteta'nın kendini karantinaya aldığı kaydedilen açıklamada, "Mikel Arteta ile yakın temasta olan herkesi takip ediyoruz ve Kovid-19 ile mücadele rehberine uygun olarak kendilerini karantinaya almalarını öneriyoruz. Önümüzdeki dönemde bazı maçlara çıkamayacağız." ifadeleri kullanıldı.

"ÖNCELİĞİMİZ ARTETA'NIN SAĞLIĞI"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arsenal Futbol İşleri Başkanı Raul Sanllehi, önceliklerinin Arteta'nın sağlığı olduğunu, futbol takımının en kısa zamanda maçlara hazırlanmaya başlayacağını umduklarını belirtti.

ARTETA: HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Teknik Direktör Mikel Arteta ise kendisini kötü hissettikten sonra test yaptırdığını söyleyerek,"Kendimi kötü hissettim ve teste girdim. Koronavirüse rastlandı. Bu durum hayal kırıklığı yarattı ama izin verildiği anda geri döneceğim" açıklamasını yaptı.

BRIGHTON MAÇI ERTELENDİ

Premier League yönetimi, Mikel Arteta'nın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından hafta sonu oynanacak Brighton-Arsenal karşılaşmasını erteledi.

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta\'da koronavirüs tespit edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'da koronavirüs tespit edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALİ: Mesuta bulaşmamıştır inşALLAH 0 0 Yanıtla

Advertisement