Arsin Osb ile Türk Telekom Arasında Teknoloji İşbirliği Anlaşması - Son Dakika
Yerel

Arsin Osb ile Türk Telekom Arasında Teknoloji İşbirliği Anlaşması

Arsin Osb ile Türk Telekom Arasında Teknoloji İşbirliği Anlaşması

Türk Telekom ile Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında Teknoloji İşbirliği Anlaşması imzalandı.

16.06.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom ile Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında Teknoloji İşbirliği Anlaşması imzalandı.

Arsin OSB'de düzenlenen imza törenine, Arsin Kaymakamı Ergün Baysal, Garnizon Komutanı Saim Kaya, Türk Telekom Kuzey-2 Bölge Müdürü İsa Ömür, KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, OSB Üst Kurul Temsilcisi Servet Mete, Arsin OSB Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, Arsin OSB ve Türk Telekom yöneticileri ve OSB firma temsilcileri katıldı.

Arsin Kaymakamı Ergün Baysal, yaptığı konuşmada, protokol ve işbirliğinin son derece önemli olduğunu belirterek, "Gelişen dünyada ekonomik güce, ekonomik bilgi ağına sahip ülkeler her zaman bir adım öndedir. Son dönemde teknolojideki müthiş devrimler de ekonomik anlamda kullanılmakta ve bu iki birlikteliği sağlayan uluslar ve toplumlar önplana çıkmaktadır. Bu vesileyle ekonomiyi ve teknolojiyi bir araya getiren bu tür yapılanmalar önce müteşebbislerimize ardından da ülkemize büyük katkılar sunacaktır" dedi.

Bölge Müdürü Ömür ise Türk Telekom olarak müşterileri geleceğe taşımak gibi bir hedeflerinin olduğunu ifade ederek, "Arsin OSB'de iletişim altyapısı anlamındaki değişimi ve dönüşümü tamamladık. Organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarına, teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve geniş bant çözümlerimiz ile sanayicilerimizin ülkemiz ekonomisine daha da büyük katkılar sağlayabileceklerine ve rekabet güçlerini daha da artıracaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Türk Telekom ile işbirliklerinin uzun sürmesini temenni ettiklerini dile getiren OSB Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı da Arsin OSB'de 86 işletmenin faaliyetini sürdürdüğünü kaydederek, şunları söyledi:

"Faaliyet gösteren işletmelerde 4 bin 500 istihdam ile Türkiye'nin önde gelen OSB'lerinden biriyiz. Ağırlıklı olarak gıda, metal, plastik ve ağaç sektörlerinde faaliyet göstermektedir. Gelişen teknoloji ve yeniliklerden etkin şekilde faydalanarak üretim ve ticaret kabiliyetini artırmayı hedefliyoruz. Bu işbirliği ile bölgemiz sanayicilerine iletişimde çağ atlatacak, işimizin en önemli unsuru olan bağlantı konusunda kalitemizi yükselteceğiz. Böylece rekabet gücümüzü daha üst seviyelere çekeceğiz. İşbirliğimizin gelişerek devam etmesini ümit ederim."

Konuşmaların ardından Teknoloji İşbirliği Anlaşması, Telekom KOBİ Satış Direktörü Şimşek ile Arsin OSB Bölge Müdürü Yazıcı tarafından imzalandı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Arsin Osb ile Türk Telekom Arasında Teknoloji İşbirliği Anlaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement