1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı - Son Dakika
Güncel

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için toplanan grup 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na yapılan yürüyüşler Kent meydanında toplanılması KESK Trabzon Şubesi Dönem Sözcüsü Engin Nur konuşması - TrabzonTrabzon'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Cumhuriyet Mahallesi'nde bir araya gelen...

01.05.2022 15:56  Güncelleme: 17:34

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü için toplanan grup

15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na yapılan yürüyüşler

Kent meydanında toplanılması

KESK Trabzon Şubesi Dönem Sözcüsü Engin Nur konuşması - Trabzon

Trabzon'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Cumhuriyet Mahallesi'nde bir araya gelen KESK'e bağlı sendikalar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, ellerinde döviz ve pankartlarla yağmur altında 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'na kadar yürüdü.

Burada konuşma yapan KESK Trabzon Şubesi Dönem Sözcüsü Engin Nur, Trabzonspor'un şampiyonluğunu kutlayarak, "Anadolu'da futbolda devrim yapıp İstanbul'un saltanatını yıkan Trabzonspor'umuzun şampiyonluğunu kutluyor, bundan sonraki mücadelelerinde de üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Nur, Trabzonspor'un şampiyonluğundan ötürü mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayarak, "Hep birlikte dün gece bayram yaptık. Bugün de 1 Mayıs işçinin, emekçinin bayramını kutluyoruz. Yarın bir bayramımız daha var. Ramazan Bayramı'nı karşılayacağız. Şimdiden hepinizin, tüm Trabzon'un, tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz." diye konuştu.

Kutlamalar kapsamında CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Suiçmez, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Baki Remzi Suiçmez, Eğitim-İş Sendikası Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Emine Çalık ile Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Trabzon İl Başkanı Tamer Özlü de konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından kemençe sanatçısı İlknur Yakupoğlu eşliğinde kadınlar korosu konser verdi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement