Asayiş Ekipleri Hayvan Hırsızını Kıskıvrak Yakaladı - Son Dakika
3. Sayfa

Asayiş Ekipleri Hayvan Hırsızını Kıskıvrak Yakaladı

Asayiş Ekipleri Hayvan Hırsızını Kıskıvrak Yakaladı

Asayiş ekipleri hayvan hırsızını kıskıvrak yakaladıKARS - Kars'ta büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan bir kişi Asayiş Şube'nin yaptığı başarılı çalışma ile kıskıvrak yakalandı.

02.07.2017 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asayiş ekipleri hayvan hırsızını kıskıvrak yakaladı

KARS - Kars'ta büyükbaş hayvan hırsızlığı yapan bir kişi Asayiş Şube'nin yaptığı başarılı çalışma ile kıskıvrak yakalandı. Çalınan 7 büyükbaş hayvan ise sahiplerine telim edildi.

Kars'ta il merkezi ve ilçelerde hayvan hırsızlıklarının artması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı titiz çalışmalar sonucunda hayvan hırsızına ulaştı.

Bunun üzerine harekete geçen Asayiş ekipleri, Digor ilçesi Dumanlı yaylasından çalındığı anlaşılan 7 adet büyükbaş hayvanı çalan şüpheliler ve hayvanların yüklü olduğu kamyonete operasyon düzenlendi.

Asayiş ekiplerinin düzenlediği operasyonda hayvan hırsızı E.Ö. yakalanarak gözaltına alınırken, çalınan 7 büyükbaş hayvan ise kamyon ile birlikte muhafaza altına alındı. Muhafaza altına alınan hayvanlar daha sonra sahiplerine teslim edildi.

Hayvan hırsızı E.Ö.'nün üzerinde yaptığı aramada bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait mermiler ele geçirdi. Gözaltına alınan E.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.Ö. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karıştığı anlaşılan 3 kişinin ise yakalanması için geniş çaplı çalışma ve operasyon başlattı.

IÇ-

02.07.2017

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Asayiş Ekipleri Hayvan Hırsızını Kıskıvrak Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement