Asfalt Çalışmaları Salihli'de Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Asfalt Çalışmaları Salihli'de Devam Ediyor

Asfalt Çalışmaları Salihli\'de Devam Ediyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Allahdiyen Mahallesi yolu üzerinde asfalt çalışmalarını başlattı. Çalışmaları Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da takip etti.

18.05.2017 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli ilçesi Allahdiyen Mahallesi'nde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt çalışmaları başlatıldı. Çalışmaları Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi'nin işbirliği içerisinde çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Başkan Kayda, Başkan Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür etti. Özellikle bozuk olan mahalle yollarının başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında düzeltileceğini belirten Başkan Kayda, "Asfalt sezonumuz başladı. Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları çerçevesinde Salihli'mizde 340 km'lik yolumuz asfaltlandı. Bu yıl Başkanımız Cengiz Ergün'ün ekipleri yine mahalle bağlantı yollarını gündemine aldı. Bugün itibari ile de sıcak asfalt çalışmaları başladı. Başta Cengiz Ergün Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

PROJELER START ALDI

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ tarafından ilçeye kazandırılacak projelerin başladığını belirten Kayda, "İlçemizin yağmursuyu ihalesi tamamlandı. Kısa süre içerisinde yağmursuyu altyapı ve inşaat çalışmaları başlayacak. Gümüşçayı'nda Masal Ormanı Parkımızın çalışmaları başladı. Prestij caddelerimizdeki düzenleme çalışmaları ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Göreve geldiğimiz günden beri Büyükşehir ile el ele Salihli'yi değiştireceğiz dedik ve değiştirdik. Cengiz Başkan'ımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asfalt Çalışmaları Salihli'de Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement