"Asfalt" Neden Ucuz Üretilecek - Son Dakika
Güncel

"Asfalt" Neden Ucuz Üretilecek

"Asfalt" Neden Ucuz Üretilecek

Rize Belediyesinin Salarha yolu üzerinde bulunan asfalt şantiyesi doğal gaz kullanımına geçti.

09.10.2013 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Belediye Başkanı, Şantiyede yapılan Müdürler Toplantısında Doğalgaz terminalini inceledi.

Rize Belediyesinin Salarha yolu üzerinde bulunan asfalt şantiyesi doğal gaz kullanımına geçmesi ile Başkan Bakırcı, birim müdürleri ile Şantiyede incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili Belediye Başkanına bilgi veren Fen işleri Müdürü Burhan Ketenci, " Şantiye ye Doğalgaz gelmesinin ardından dönüşümü yaptırdıklarını ve doğalgaza geçtiklerini" söyledi.

DOĞALGAZLA %43 ORANINDA EKONOMİK ÜRETİM

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Müdürler toplantısı bitiminde şantiyede yaptığı açıklamada;" Bu yıl Asfalt şantiyemizi Doğalgaz sistemine dönüştürdük. bu sayede daha verimli ve ekonomik çalışacaklarını belirterek, daha önce Fuel-Oil ile üretim yapan tesisimiz çevre dostu doğalgaz dönüşümü ile hem üretim kapasitesini yükseltti, hemde yüzde 43 oranında ekonomik Asfalt üretimi gerçekleştirdik, yani fuel oil ile 1ton asfaltı 33,71tl'ye üretirken Doğalgazla aynı üretimi 18,91tl'ye üretiyoruz dedi. Bakırcı, sezon boyunca 40 bin ton asfalt döktük. 41 mahallemizin 34'ünde asfaltlama çalışması yaptık. Havalar müsaade ettikçe çalışmalarımız devam edecek. Özel İdare ile anlaşmamız halinde tesisimizi büyüteceğiz." Diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Asfalt' Neden Ucuz Üretilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement