Aşık Sefai Hisarcık'ta Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Aşık Sefai Hisarcık'ta Konser Verdi

Aşık Sefai Hisarcık\'ta Konser Verdi

Hisarcık Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Aşık Sefai söylediği parçalar ve okuduğu şiirlerle izleyenleri coşturdu.

19.09.2012 19:28

Hisarcık Kültür ve Sanat Festivali'nde konser veren Aşık Sefai söylediği parçalar ve okuduğu şiirlerle izleyenleri coşturdu.

Festival alanındaki amfide düzenlenen gecede yaklaşık 2 saat sahnede kalan Aşık Sefai izleyenleri hayran bıraktı. Konser arasında son günlerdeki terör olaylarına değinen ve bu olaylarda şehit düşen asker ve polislere rahmet dileyen Sefai, "Allah bu devlete zeval vermesin, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti devleti, var olsun Türk milleti, Varolsun Türk devletleri." dedi. Sefai Türkiye'de hiç kimsenin bilgi birikimine dikkat etmediğini söyleyerek, " Bir soru soruyorsun Youtube veya google'ye bakıp da söyliyeyim diyor. Peki, bilgisayar kalkarsa ne yapacaksın? Okuyarak, bilerek müracaat noktası olmak lazım. Bir şey sorulacaksa sizden sorulsun. Youtube veya google'den değil. Bilgisiz, birikimsiz toplum ne olacak? Diye konuştu.

Aşık Sefai konserine Hisarcık Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, Hisarcık Dereköy Belediye Başkanı İsmail Akbulut, Gediz Erdoğmuş Belediye Başkanı Bahri Uluten, Gediz Gürlek Belediye Başkanı İbrahim

Ulusoy, Tavşanlı Balıköy Belediye Başkanı Muhsin Berksoy, MHP İl İlçe Başkanı Sadi May,

MHP Hisarcık İlçe Başkanı Ahmet Bülbül, MHP Emet İlçe Başkanı Hasan Kırlı, MHP Gediz İlçe Başkanı Yücel Apaydın, MHP Domaniç İlçe Başkanı Şeref Zeyrek katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aşık Sefai Hisarcık'ta Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement