"Aşk Yaratılışta Her Varlığa Karşı Duyulan En Yüksek Titreşim" - Son Dakika
Güncel

"Aşk Yaratılışta Her Varlığa Karşı Duyulan En Yüksek Titreşim"

Onlar İstanbul cemiyet hayatının tanınmış simaları… Onlar başarılı evlilikleri ile imrenilen çiftler… Berrin- Olgun Zorlu ve İpek Ayaydın-Talat Abdik çifti MAG Şubat sayısına konuk oldu.

14.02.2017 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Berrin- Olgun Zorlu ve İpek Ayaydın-Talat Abdik çifti MAG Şubat sayısının konuğu oldu. Mutlu giden evliliklerine ve Sevgililer Günü'ne özel açıklamalarda bulunan çiftler Sevgililer Günü'nün bir gün ile sınırlı kalmamasının gerektiğine vurgu yaptı. Eşiyle yazlık komşusuyken tanıştıklarını anlatan Berrin- Olgun Zorlu çifti "Biz aslında birlikte büyüdük diyebiliriz. Sevenler gerçek aşıklar için her gün özel. Bizim için ömre bedel olan, en büyük aşklarım olan oğullarım ve eşimle birlikte keyifli bir akşam yemeği yemektir" diye konuştu.
Sevdiklerimize sevgiyi göstermek için 14 Şubat'ı beklememek gerektiğini söyleyen İpek Ayaydın-Talat Abdik çifti ise "Eğer çok şanslıysanız; hayatınızda bir kere, hayatınızı önce ve sonra diye ayırabilecek biriyle tanışacaksınız. Ben şanslıyım ki Talat'la tanıştım ve evlendim"diyerek duygularını anlattı.

Özge Ulusoy ve Raşit Bağzıbağlı'nın kapak yıldızı olduğu MAG Şubat sayısı, Sevgililer Günü özel içeriğinde; Nihan Aslı- Murat Aygen, Almila- Ali Doğan, Mehmet Hasan Karamehmet- Nevşah Fidan, Mustafa-Ruşa Acar, Seher-Sertaç Nigiz ve Aslıhan-Kaan Bezcier çiflerini özel çekimleri ve samimi röportajları ile sayfalarında ağırlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Aşk Yaratılışta Her Varlığa Karşı Duyulan En Yüksek Titreşim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement