Atasay'ın Geleneksel Altın Çadır Günleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Atasay'ın Geleneksel Altın Çadır Günleri Başladı

Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Kamer: "Altın fiyatlarının bu sene yüzde 20 düşmüş olması zaten markamızın sağlamış olduğu avantajlarla birleşince bir bijuteriden daha ucuz altın ta...

05.12.2013 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk mücevherat sektörü kuruluşu Atasay'ın her yıl indirimli satışlar yaptığı Geleneksel Altın Çadır Günleri, bugün müşterilerini ağırlamaya başladı.

Şirketin İstanbul Yenibosna'daki fabrikasının bahçesinde kurulan çadırlarda satışa sunulan indirimli mücevherat ürünleri bu yıl da halkın ilgisiyle karşılandı.

Burada Çadır Günleri'ne ilişkin değerlendirmeler yapan Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, 8 Aralık akşamı saat 22.00'ye kadar müşterilerini ağırlayacak çadırın altın fiyatlarındaki düşüşün de etkisiyle yoğun ilgi gördüğünü kaydetti.

Bu yıl 4 farklı ilde alışveriş çadırı açtıklarını aktaran Kamer, "İlgiden memnunuz. Bu sene biz 4 farklı ilimizde çadır açtık. Hem Adana'da hem Eskişehir'de hem Ankara'da hem İstanbul'da… İstanbul'daki çadırımızda mşterilerimizi bekletmemek için iki farklı çadır açtık. Altın ürünleri için yan tarafta farklı bir çadır açtık, müşterilerimiz beklemesin, zorluk çekmesin diye… Altın ve pırlanta olarak ikiye ayırdık" diye konuştu.

Geleneksel Altın Çadır Günleri'nde yine her yaşam biçimine ve bütçeye hitap edecek pek çok ürün maliyetine, bazı ürünlerin ise zararına fiyatlarla satışa sunulduğuna dikkati çeken Kamer, bu yıl müşterilerden gelen talepleri de göz önünde bulundurarak farklı şehirlerde de bu uygulamayı başlattıklarını söyledi.

Kamer, geçen yılki etkinlikte en fazla alışverişi yapan VIP müşterilerini önceki gün çadırda ağırladıklarını ve öncelikle onlara alışveriş imkanı sunduklarını belirtti.

Altın fiyatlarının çadıra etkisi

Altın fiyatlarında yıllık bazda yaşanan sert düşüşlerin çadırdaki satışlara pozitif etkide bulunduğunu aktaran Kamer, "Bugün ilk günümüz cuma, cumartesi ve pazar günleri inanılmaz bir yoğunluk oluyor. Altın fiyatlarının da etkisiyle bu daha da katlanacaktır diye inanıyorum. Altın fiyatlarının bu sene yüzde 20 düşmüş olması zaten markamızın sağlamış olduğu avantajlarla birleşince bir bijuteriden daha ucuz altın takı, pırlanta alma imkanı sağlıyor müşterimize" ifadelerini kullandı.

Çadırdaki en pahalı ürün olan pırlanta kolyenin normal fiyatının 230 bin lira olduğunu, çadırda ise neredeyse 90 bin lira civarında satışa sunulduğu örneğini veren Kamer, "Bu ürünün taşları sökelim, altınını eritelim taşlarını, altınını ayrı ayrı satalım, bu paradan daha fazla bir para alırız şu an" ifadesini kullandı.

Türkiye'den sonra Avrupa'ya da çadır açılacak

Altın çadırlarını yurt dışında da açmayı planladıklarını bildiren Kamer, öncelikle yurt içinde 8 ile kadar ulaşmayı planladıklarını kaydetti. Yurt içinde tüketicilerin taleplerine yanıt verebilir noktaya gelmelerinin ardından Avrupa ekonomisindeki olumlu işaretleri bekleyip Avrupa'da da çadır açacaklarını dile getiren Kamer, çadır için aldıkları geri dönüşlerden büyük memnuniyet duyduklarını kaydetti.

Müşteriler fiyatlardan memnun

İndirimli fiyatlardan yararlanarak mücevher alışverişi için çadıra gelen müşteriler de çadırdaki fiyatları tatmin edici bulduklarını dile getirdiler.

İndirim çadırında, düğün hazırlığı yapan aileler, evlilik teklifi için pırlanta yüzük araştıran gençler ve hediyelik ürün beğenenlerin yanı sıra çok sayıda bireysel alıcı da indirimli fiyatlarla alışveriş yaptı.

Çadır 08.30-22.00 saatleri arasında açık olacak

Şirket yetkililerinin paylaştığı bilgilere göre, Atasay Geleneksel Altın Çadır Günleri, İstanbul, Adana, Ankara ve Eskişehir'de bugünden itibaren 8 Aralık tarihine kadar saat 08.30-22.00 arasında açık olacak. Çadırlar bu yıl Adana'da M1 Adana Merkez AVM, Ankara'da Forum Ankara Outlet, Eskişehir'de ise NEOPLUS Outlet AVM'deki Atasay mağazasında kuruldu.

Çadır Günleri'nde bu yıl da müşterilere yaptıkları pırlanta alışveriş tutarının yüzde 25'i kadar Hediye Para verilirken, Hediye Paralar 1-31 Ocak 2014 tarihlerinde tüm Atasay mağazalarında sadece pırlantalı alışverişler için geçerli olacak. - İstanbul

Atasay\'ın Geleneksel Altın Çadır Günleri Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atasay'ın Geleneksel Altın Çadır Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement