Anne babasının bıçaklandığını gören polis dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var - Son Dakika
Güncel

Anne babasının bıçaklandığını gören polis dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var

İstanbul Ataşehir'de bir polis memuru ziyarete gittiği anne ve babasının tartıştığı komşuları tarafından bıçaklandığını görünce çıldırdı. Etrafa kurşun yağdıran polis memuru gözaltına alınırken olayda 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

16.11.2022 01:11  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün akam saat 21.00 sıralarında Yenişehir Mahallesi Barajyolu Caddesi üzerinde Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü'nde görevli istirahatli polis memuru, anne ve babasının yaşadığı eve ziyarete geldi.

KOMŞULAR ANNE BABASINI BIÇAKLADI

Akşam saatlerinde polis memurunun anne ve babası park nedeniyle komşularıyla kavga etmeye başladı. Taraflardan biri polis memurunun anne ve babasını bıçakla yaraladı. Yaşananları öğrenen polis memuru, aşağı inip beylik tabancasıyla etrafa ateş etmeye başladı.

Anne babasının bıçaklandığını gören polis, etrafa kurşun yağdırdı: 6 yaralı

1'İ AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI

Olayda polis memurunun erkek kardeşi ve babası dahil olmak üzere 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İstirahatli polis memuru gözaltına alındı.

Anne babasının bıçaklandığını gören polis dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Anne babasının bıçaklandığını gören polis dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Fahri Kişisel GelişimUzmanı: Ana-babamı bıçaklandığını görsem onlar bunlar gibi yaralı kurtulamazdı. Geberirdi hepside. Anamız babamız kutsalımızdır. O kadar. 144 4 Yanıtla

Advertisement