Atb'den Akev Antalya Üniversitesi'ne Destek - Son Dakika
Yerel

Atb'den Akev Antalya Üniversitesi'ne Destek

Atb\'den Akev Antalya Üniversitesi\'ne Destek

Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek ve Vakıf yöneticileri, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır'ı makamında ziyaret etti.

12.01.2012 15:52

Antalya Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek ve Vakıf yöneticileri, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Alpagot, Recep Özkul, Cüneyt Doğan, Ata Sönmez de hazır bulundu. Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Çiçek, Antalya Üniversitesi'nin kuruluş çalışmaları hakkında ATB yöneticilerine bilgi verdi.

Kadriye'de 110 dekarlık alana kurulacak Antalya Üniversitesi için yoğun bir çalışma programı sürdürdüklerini kaydeden Çiçek, vakıf üniversitesinin Antalya'ya kazandırılması çalışmalarında bir çok kişi ve kurumun desteğini aldıklarını ifade etti. Çiçek, Çandır'dan Antalya eğitimini bir adım ileriye götürecek Antalya Üniversitesi'ne destek olmasını istedi. ATB'nin kente yönelik çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyleyen Çiçek, çalışmalarından dolayı Ali Çandır ve ekibine teşekkür etti.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, AKEV Koleji Eğitim kurumlarını ve vakfın üniversite kuruluş çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Antalya'da 1 devlet, 1 de vakıf üniversitesi bulunduğunu belirten Çandır, Antalya Üniversitesi'nin kurulmasıyla başlayacak bilimsel alandaki rekabetin kente yansıyacağını söyledi. Çandır, üniversitelerin bilimsel çalışmalarından en fazla işadamlarının yararlanacağını belirterek, Antalya Üniversitesi'nin bölgeye artı katacağına inandığını ifade etti. Antalya'da son dönemde artan birlik ve beraberliğin eğitim alanında da gösterileceğine inandığını kaydeden Çandır, ATB olarak Antalya Üniversitesi'ne destek olacaklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atb'den Akev Antalya Üniversitesi'ne Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement