Avukatların Tutuklular İçin Yaptığı İtiraz Reddedildi - Son Dakika
Güncel

Avukatların Tutuklular İçin Yaptığı İtiraz Reddedildi

17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Süleyman Aslan, Barış Güler, Salih Kaan Çağlayan'ın avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi.

31.12.2013 20:03  Güncelleme: 20:21

17 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Süleyman Aslan, Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan'ın avukatlarının tutukluluğa yaptığı itiraz reddedildi.

GEÇEN HAFTA İTİRAZ EDİLMİŞTİ

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan Nöbetçi 25 Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı. Avukatları geçtiğimiz hafta bir üst mahkemeye tutukluluğa itiraz etti. İtirazı değerlendiren 14. Asliye Ceza Mahkemesi tutukluluğa yapılan itirazın reddine karar verdi.

Avukatların Tutuklular İçin Yaptığı İtiraz Reddedildi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Avukatların Tutuklular İçin Yaptığı İtiraz Reddedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Muharrem Sarıtaş: Bu Ülkede Adaletten Bahsetmek İNSANLIĞA HAKARET Etmeye Benzer..AKP parti Elini rüşvete uzanan ellere adaletin keskin kılıcını vuracağına olayın arkasını kurcalamakta Biz neyin ne oldugunu görmekte anlamaktayız Siz milletin önüne rüşvete karışanları koyun sandıkla Bu millet onları idam etmezse ?la şaşmayın.Gelelim size oy veriyoruz sizden iyisi yok Oy veriyoruz hırsızlar çok ama sırtını size dayamış bakanlar Eline Kur'an-ı Kerimi alıp yemin etsinler o vakit oy veririm AKP YE yoksa bu çamur adaletten kimseye fayda yok. Adalet Hz. ÖMER in adaleti gibi olmadıgı sürece ...... 33 7 Yanıtla
  • Sivridil: Yanlis olmuş bu karar,bu müslüman kardeşlerim bu gece mekkenin fethini reinada kutlarlardi 28 4 Yanıtla

Advertisement