Aydın'da "0-18 Yaş Gelişimi" Konulu Seminer Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da "0-18 Yaş Gelişimi" Konulu Seminer Düzenlendi

Aydın\'da "0-18 Yaş Gelişimi" Konulu Seminer Düzenlendi

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde aile eğitim programı çerçevesinde “Hayatın İlk Çeyreği 0-18 Yaş Gelişimi” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

25.03.2014 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi işbirliğinde aile eğitim programı çerçevesinde "Hayatın İlk Çeyreği 0-18 Yaş Gelişimi" konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

Aydın Gençlik Merkezi Salonun da düzenlenen seminere, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Gelişimi Eğitim Uzmanı Sevim Yetkin,"Hayatın İlk Çeyreği 0-18 Yaş Gelişimi; Kişi Hakları, Aile Hukuku, Evlilik ve Aile Hayatı ile Okul ve Aile" konularında slayt eşliğinde bilgi verdi.

Yaşamın farklı dönemlerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında bilgi vermek ve bu sorunların çözümüne hizmet edecek farkındalık ve becerileri kazandırmanın amaçlandığını belirten Yetkin, aile kurma ve aile olma sürecinde problem ortaya çıkmadan önce yapılan müdahaleler aracılığıyla toplumsal yararı yüksek, zararı önleyici bir hareketi yaşama geçirmenin hedeflendiğini söyledi. Yetkin, hukuk alanında yer alan modüllerle, yaşamsal pratiğin aile için en çok gerektirdiği hukuk bilgisini en sade ve anlaşılır dilde aktarılarak bu sayede hak ve ödevlerinin farkında aile bireyleri oluşmasının desteklendiğini ve nihayetinde daha az ihtilaf ve daha çok uzlaşı sağlanmasına katkıda bulunmanın amaçlandığını belirtti.

Düzenlenen seminere Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Dr. Selvinaz Saçan, Gençlik Merkezi Müdürü Feti Karsak, Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan antrenör ve eğiticiler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da '0-18 Yaş Gelişimi' Konulu Seminer Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement