Hal esnafından depremzedelere meyve sebze desteği - Son Dakika
Güncel

Hal esnafından depremzedelere meyve sebze desteği

Hal esnafından depremzedelere meyve sebze desteği

AYDIN'ın İncirliova ilçesindeki Acarlar Adnan Menderes Sebze ve Meyve Halinin esnafı, İzmir deprem felaketini yaşayan depremzedeler için meyve, sebze ve malzeme desteğinde bulundu.

07.11.2020 14:15  Güncelleme: 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın İncirliova ilçesindeki Acarlar Adnan Menderes Sebze ve Meyve Halinin esnafı, İzmir deprem felaketini yaşayan depremzedeler için meyve, sebze ve malzeme desteğinde bulundu. Esnaftan toplanan 2 kamyon sebze ve meyve, depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

İzmir'de 30 Ekim Cuma günü yaşanan 6,6 şiddetindeki depremin yaraları sarılmaya devam edilirken, Türkiye'nin her ilinden depremzedelere yardım yağıyor. Acarlar Adnan Menderes Sebze ve Meyve Hali esnafı tarafından başlatılan kampanya kapsamında, belediye hoparlörlerinden yardım çağrısı yapıldı. Yardım anonsunu duyan hal esnafı ve mahalle sakinleri de kampanyaya sebze, meyve, battaniye, gıda kolisi, soba, giyecek ve su yardımında bulundu. Toplanan patates, soğan, mandaline, battaniye, gıda kolisi, soba, giyecek ile oyuncaktan oluşan malzemeler kamyonetlere yüklendi. Hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen 2 kamyonet yardım malzemeleri, deprem bölgesine gönderildi.'KİMSEYE GÖSTERMESİN?

Hal esnaflarından Hakan Türkoğlu, 'Rabbim kimseye böyle bir acı göstermesin. İnşallah yaralarını ufak da olsa sarabilmişizdir. Yiyecek, içecek, battaniye, elektrikli soba, su, patates, soğanından sebzesine kadar elimizden gelen malzemeleri tüm Acarlar halkıyla beraber yardımda bulunmak istedik. İnşallah yardımlarımız, yerine yakışır' diye konuştu.  Acarlar Mahallesi Muhtarı Kemal Karabulut, 'Bütün esnafların yardımıyla İzmir'imize erzak göndermek için çaba sarf ediyoruz. Belediye hoparlörlerinden anons yaparak halkın duyarlı olduğu için Acarlar halkına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.' ifadelerini kullandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hal esnafından depremzedelere meyve sebze desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement