Aydın'da Koruyucu Aileler İftar Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Koruyucu Aileler İftar Programında Bir Araya Geldi

Aydın\'da Koruyucu Aileler İftar Programında Bir Araya Geldi

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeği yapıldı.

17.06.2017 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeği yapıldı.

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Koruyucu Aile Hizmetinin en iyi hizmetlerden biri olduğunu, çocukların sevgi ortamında ve aile şefkati ile yetişmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Bozçelik, "Çocuklara bu imkanı sağlayan tüm ailelere ve bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Turkısh Airlines Flight Akademiye teşekkür ediyorum" dedi.

Aydın Vali Yardımcısı Abdullah ASLAN, koruyucu ailelere, bu hizmet modelinin kutsallığını benimseyerek toplum refahını arttıracak bireyler yetiştirdikleri ve gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı teşekkür etti.

İftar yemeği Turkish Airlines Flight Akademi ile koruyucu ailelerin paylaşımlarıyla son bulurken, yemeğe katılan tüm çocuklara Turkish Airlines Flight Akademi tarafından hazırlanan hediyeler verildi.

Geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeğine Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Çıldır Havalimanı Genel Müdürü Sunay Karamık, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Muammer Durmaz, Çıldır Havalimanı Turkish Airlines Flight Akademi personeli, öğrencileri katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Koruyucu Aileler İftar Programında Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement